Στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Σιμάο

Στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Σιμάο

Gazzetta team
Στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Σιμάο

bet365

Ο Έκορ Περάλτα, μάνατζερ του Σιμάο Μάτε Τζούνιορ βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά ακόμα δεν έχει έρθει σε επαφές με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Ο λόγος που οι δύο πλευρές δεν τα έχουν πει είναι πως δεν υπάρχει διοίκηση αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Περάλτα έχει κανονίσει ήδη κάποια ραντεβού με εκπροσώπους ξένων ομάδων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον πελάτη του.

Ο Περάλτα φέρεται να είχε την Κυριακή (29/4) συνάντηση με εκπροσώπους γερμανικών συλλόγων, με τις Στουτγκάρδη και Βόλφσμπουργκ να μην είναι οι μοναδικές που έχουν δείξει ενδιαφέρον για του Σιμάο. Ο ίδιος ο Μοζαμβικανός μέσος προτιμά πάντως, να παραμείνει στο «τριφύλλι».

Ωστόσο, αν η κατάσταση στα διοικητικά δεν αλλάξει τότε θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Εκτός από τη Γερμανία ενδιαφέρον για την απόκτησή του φέρεται να έχουν δείξει και σύλλογοι από τη Ρωσία και την Ουκρανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα