Λατρεία για Ντέμη! (pics)

Λατρεία για Ντέμη! (pics)

Gazzetta team
Λατρεία για Ντέμη! (pics)

bet365

Το gazzetta.gr σάς παρουσιάζει τα πρώτα νέα και εικόνες από τον ετήσιο χορό του συνδέσμου Νέας Υόρκης όπου ήταν τιμώμενο πρόσωπο ο Ντέμης Νικολαΐδης και παρόντας ο Νίκος Νοτιάς!

Αποκαλύψεις για το μέλλον και τις προθέσεις του Νικολαΐδη δεν έγιναν. Τουλάχιστον ουσιαστικές. Οπως μας μετέφερε, όμως, άνθρωπος που ήταν στην εκδήλωση, ο Ντέμης επανέλαβε στους Ενωσίτες ότι πήγε στην εφορία και έχει μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα με τον υπεύθυνο της ΦΑΕ Αθηνών. Σε αυτό, μάλιστα, έδωσε έμφαση ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης καθώς το θεωρεί και είναι πολύ σημαντικό.

Από εκεί και πέρα, ο Νικολαΐδης επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του gazzetta.gr για την απόφαση του να καταθέσει το προσεχές διάστημα στην εφορία τα χρήματα της δόσης για το άρθρο 44, που είναι και το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή, χωρίς πάντως να αποκαλύψει ημερομηνίες.

Το θέμα είναι ότι όσοι ήταν παρόντες στην εκδήλωση του συνδέσμου φίλων ΑΕΚ Νέας Υόρκης εμπέδωσαν ότι ο Ντέμης ασχολείται ξανά με την ΠΑΕ και ήθελαν να μάθουν περισσότερα, αλλά ο ίδιος δεν έδειξε διάθεση να... αποκαλυφθεί.

Αυτονόητο φυσικά, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που παραθέτουμε, ότι υπέγραψε πολλά αυτόγραφα και φανέλες ενώ έβγαλε άλλες τόσες φωτό με τους Ενωσίτες. Οι οπαδοί της ΑΕΚ άλλωστε στη Νέα Υόρκη ήθελαν να τιμήσουν τον Νικολαΐδη αρκετές φορές μετά την επίσκεψη της ομάδας εκεί, το 2007.

Συνάντηση με Νοτιά
Στην εκδήλωση ήταν και ο Νίκος Νοτιάς, με τον οποίο ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε συνάντηση. Ο Ντέμης εξήγηασε στον μεγαλομέτοχο τι είπε στην εφορία αλλά και τι έγινε από το 2008 κι έπειτα, όταν πρόεδρος της ΠΑΕ δεν ήταν ο ίδιος αλλά άνθρωποι της αρεσκείας των μεγαλομετόχων, δηλαδή οι Νίκος Θανόπουλος και Σταύρος Αδαμίδης.

Ο Νοτιάς, από την πλευρά του, είπε στον Ντέμη ότι έχει βοηθήσει και ότι ο ίδιος είχε τη διάθεση να βοηθήσει κι άλλο αν το έκαναν και όλοι οι υπόλοιποι μέτοχοι. Η συζήτηση τους σε αυτή την εκδήλωση, πάντως, διήρκεσε λίγα λεπτά καθώς οι δυο τους τα εχουν πει πολλές φορές και τηλεφωνικά όλο αυτό το διάστημα.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα την προσεχή Τρίτη.

* ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα