«Κούρεμα» σε Καστίγιο

«Κούρεμα» σε Καστίγιο

Gazzetta team
«Κούρεμα» σε Καστίγιο

bet365

Στην αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Νέρι Καστίγιο αναμένεται να προχωρήσουν στον Άρη και oι αποδοχές του αναμένεται να περάσουν από ένα γερό... ψαλίδι.

Τόσο η πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης, όσο και το γεγονός πως ο παίκτης δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα σε συνδυασμό φυσικά με το πολύ βαρύ συμβόλαιο που έχει, αναμένεται να τον φέρουν άμεσα στα γραφεία της Αλκμήνης για συζητήσεις.

Θέμα δεν πρόκειται να είναι άλλο απ' την μείωση των αποδοχών του, που αυτή την στιγμή βρίσκονται στις 550.000 ευρώ ετησίως, αφού η συνεργασία τους προέβλεπε 2ετή συμφωνία έναντι 1,1 εκ. ευρώ, ήτοι λήγει το καλοκαίρι του 2013. Βέβαια η κατάληξη των συζητήσεων δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι γνωστή και οι «κίτρινοι» μόνο σίγουροι δεν μπορούν να αισθάνονται για την θετική έκβασή της. Ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος άλλωστε ανήκει στον Μεξικανό, που έχει το δικαίωμα να φανεί αμετακίνητος σ' αυτά που προβλέπει το συμβόλαιό του, εξέλιξη πάντως που θα είναι άκρως αρνητική με βάση το πολύ περιορισμένο μπάτζετ του συλλόγου την επόμενη σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα