«Ας λογοδοτήσει όπως και όπου θέλει»!

«Ας λογοδοτήσει όπως και όπου θέλει»!

Gazzetta team
«Ας λογοδοτήσει όπως και όπου θέλει»!

bet365

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος σχολίαζε για τις διαρροές Τζίγγερ περί «λαϊκών δικαστηρίων» ότι είναι σύμφωνος η Γ.Σ να γίνει χωρίς δημοσιογράφους ακόμη και σε μυστικό μέρος!

Η απάντηση στην αγωγή Βγενόπουλου ήρθε μέσω κύκλων από την πλευρά Βαρδινογιάννη, η οποία Βαρδινογιάννη διέρρεε χθες ότι δεν θα εμφανισθεί στην Γενική Συνέλευση της 8ης Μαΐου να λογοδοτήσει για την υπόθεση του Βοτανικού διότι «δεν βρίσκει καμία χρησιμότητα να συμμετέχει σε λαϊκά δικαστήρια».

Κάνε εγγραφή στην bwin και πάρε μπόνους 150%

Όταν ο «mr.Mig» πληροφορήθηκε την απάντηση αυτή έλεγε χαρακτηριστικά στους συνεργάτες του πως: «Η παρουσία του στη Γενική Συνέλευση των μετόχων είναι η επιβεβλημένη θεσμική διαδικασία της λογοδοσίας. Αν θέλει να μην παρίστανται δημοσιογράφοι, συμφωνώ. Αν θέλει να γίνει σε μυστική τοποθεσία της επιλογής του για να μην υπάρχουν φίλαθλοι απ΄έξω και πάλι συμφωνώ.

Όμως πρέπει να λογοδοτήσει. Δεν δέχεται κατ΄ιδίαν συνάντηση, δεν δέχεται συνάντηση με ομάδα μετόχων, δεν δέχεται να παραστεί στη Γενική Συνέλευση και στέλνει εξώδικο ζητώντας μου να του ζητήσω να λογοδοτήσει! Να λογοδοτήσει που και πως; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα