«Να κρατήσουν το λόγο τους»

«Να κρατήσουν το λόγο τους»

Νίκος Τσιώκος
«Να κρατήσουν το λόγο τους»

bet365

Ο Αλέξης Κασμερίδης ελπίζει πως στον ΟΦΗ θα κρατήσουν το λόγο τους και θα του δώσουν τα οφειλόμενα στις 15 Μαΐου, όπως δήλωσε μετά την αναβολή της υπόθεσης της αίτησης για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής.

Οι υποθέσεις των Κασμερίδη και Σταυρακάκη αναβλήθηκαν, με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να τους ξεκαθαρίζουν πως μέχρι τις 15 Μαΐου θα έχουν πάρει τα χρήματα που τους οφείλονται. Έτσι, ο πρώτος προέβη σε δηλώσεις, έπειτα από αυτή την εξέλιξη, και τόνισε πως ελπίζει να κρατήσουν το λόγο τους οι κρητικοί.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Πάρθηκε η αναβολή από δική μας πρωτοβουλία για να διευκολυνθεί η ομάδα. Μας είπαν από την διοίκηση ότι θα πάρουμε τα χρήματα μας στις 15 Μαΐου. Θέλω να πιστεύω ότι θα τηρηθεί ο λόγος τους», ανέφερε ο πρώην ποδοσφαιριστής των Ομιλιτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα