Φιλικό με παλαίμαχους η Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Φιλικό με παλαίμαχους η Ξάνθη

bet365

Φιλικό με τους παλαίμαχους της ομάδας θα δώσει η Ξάνθη την επόμενη εβδομάδα στα Πηγάδια, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους. Τέλη Μαΐου θα ολοκληρωθούν οι προπονήσεις της Σκόντα.

Πιστή στο ραντεβού της με τους παλαίμαχους θα είναι και φέτος η Ξάνθη, καθώς προγραμματίστηκε να δοθεί φιλικό την Πέμπτη 3 Μαΐου και ώρα 17:00. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα του ακριτικού συλλόγου στα Πηγάδια, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους.

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές της Σκόντα επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, τις οποίες θα ολοκληρώσουν στα τέλη του επόμενου μήνα, ώστε να αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές διακοπές. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και δίτερμα, μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης. Σε αυτό δεν έλαβε μέρος ο Λάζαρος Γκατσολάρι, ο οποίος συνέχισε την αποθεραπεία του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα