«Τυχεροί που έχουμε τον Παράσχο»

Gazzetta team
«Τυχεροί που έχουμε τον Παράσχο»

bet365

Την πεποίθησή του ότι η επόμενη σεζόν θα είναι ακόμα καλύτερη για τον Λεβαδειακό εξέφρασε ο Στέλιος Βασιλείου, που δεν παρέλειψε να πλέξει και το εγκώμιο του Γιώργου Παράσχου.

Ο επιθετικός των Βοιωτών μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον τεχνικός της ομάδας του, υποστηρίζοντας πως εκτός από πολύ καλός προπονητής σέβεται και τους πάντες μέσα στον σύλλογο. Παράλληλα σχετικά με τις... σειρήνες μεταγραφής του, είπε ότι ακόμα δεν έχει κάποια πρόταση στα χέρια του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την παραμονή του Λεβαδειακού: «Πετύχαμε κάτι πολύ ξεχωριστό τη φετινή σεζόν. Το πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, αφού χρειάστηκε να παίζουμε Τετάρτη-Κυριακή, και δεν πιστεύαμε ούτε εμείς ότι δύσκολα θα σωθούμε από αυτά που ακούγαμε. Ωστόσο, αποδείξαμε το αντίθετο μέσα στο γήπεδο και τελικά δικαιωθήκαμε».

Σχετικά με τον Γιώργο Παράσχο: «Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε τον κ. Παράσχο στην ομάδα. Εκτός από καλός προπονητής, σέβεται όσους είναι μέσα στην ομάδα. Σέβεται τους παίκτες, τους φροντιστές και όλους τους υπαλλήλους του συλλόγου. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφέρει αν θα μείνει στην ομάδα. Θα ήταν, όμως, καλό να τον έχουμε και του χρόνου μαζί μας».

Για την επόμενη σεζόν: «Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερη η επόμενη σεζόν, επειδή φέτος ήμασταν στον “αέρα” για τη συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Θα πάμε διακοπές και με γεμάτες τις μπαταρίες θα δούμε τι θα κάνουμε».

Αναφορικά με τις φήμες που τον θέλουν στο στόχαστρο άλλων ομάδων: «Μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει στα χέρια μου. Με αυτά τα θέματα ασχολείται ο μάνατζέρ μου και αν έρθει κάποια πρόταση θα τη συζητήσω και με τον Λεβαδειακό».

Όσο για την θέση που του αρέσει ν' αγωνίζεται: «Καλύτερα να αποδώσω ως σέντερ φορ. Με βάση το παιχνίδι μπορώ να βοηθήσω από τα πλάγια. Όπου με χρειαστεί ο προπονητής μπορώ να βοηθήσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα