Παρασκευή και... τέλος στον Άρη

Παρασκευή και... τέλος στον Άρη

Γιώργος Φραδελάκης
Παρασκευή και... τέλος στον Άρη

bet365

Για τέσσερις ακόμα ημέρες θα «ταλαιπωρούνται» οι παίκτες του Άρη, καθώς απ' την Παρασκευή ξεκινούν οι καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το γεγονός πως οι «κίτρινοι» δεν κατάφεραν να μπουν και την φετινή σεζόν στα πλέι οφ, θα τους φέρει ακόμα πιο γρήγορα στις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις. Συγκεκριμένα μετά το χθεσινό ρεπό που είχε δώσει ο Μανουέλ Μασάδο, ακολουθεί η σημερινή κι έπειτα μόλις τρεις προπονήσεις ακόμα, μέχρι να ξεκινήσει η άδεια των ποδοσφαιριστών.

Βέβαια το πόσο αυτή θα κρατήσει παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό κι ενώ το διοικητικό πεδίο στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης είναι ακόμα πολύ θωλό. Επίσης άγνωστο βέβαια παραμένει και το ποιοι εξ αυτών θα επιστρέψουν στον Άρη, αφού τα οικονομικά προβλήματα παραμένουν μεγάλα και μέχρι στιγμής άλυτα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα