Συνάντηση «Τίγρη» - Νικολάου
Σύμφωνα με την εφημερίδα GOAL, οι Μελισσανίδης και Νικολάου βρέθηκαν σε κεντρικό εστιατόριο της Γλυφάδας και συνέφαγαν με μια παρέα περίπου 14 ατόμων, ενώ κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν η ΑΕΚ.
Μάλιστα, οι δύο άνδρες περίμεναν στην μεγάλη παρέα τους να δουν και τον Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος έπρεπε κανονικά να δώσει το παρών λίγο μετά τις 22:00 όμως μέχρι και τις 00:30 μετά τα μεσάνυχτα δεν είχε εμφανιστεί, και έκανε την παρέα του να τον... αναζητά εναγωνίως, ωστόσο φέρεται να μην κατάφερε τελικά να παρευρεθεί.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
