Ξέσπασμα καρδιάς!

Ξέσπασμα καρδιάς!

Νίκος Αθανασίου
Ξέσπασμα καρδιάς!

bet365

Παναθηναϊκή παρέμβαση του Γιόσου Σαριέγκι που έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους μετόχους! «Ας σταματήσουν να φέρονται εγωιστικά, ο σύλλογος είναι πάνω από αυτούς. Να βρούν τώρα λύση»!

Είναι από τους πιο παλιούς στην Παιανία. Αν και Βάσκος πονάει τη φανέλα με το τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς και έχε δεθεί με τον Παναθηναϊκό. Ο αρχηγός των «πρασίνων», Γιόσου Σαριέγκι, ξέσπασε με δηλώσεις του σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί διοικητικά στον σύλλογο και μίλησε με την γλώσσα της αλήθειας. Ο έμπειρος στόπερ ζήτησε από όλους να αφήσουν τους εγωισμούς στην άκρη και να δώσουν λύση «όχι αύριο αλλά ΤΩΡΑ»!

«Ξέρουμε ποιοι μπορούν να σώσουν την ομάδα. Ας σταματήσουν να φέρονται εγωιστικά, να αφήσουν επιτέλους έξω από τον Παναθηναϊκό τις διαφορές τους. Πρέπει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις. ΤΩΡΑ. Όχι στο τέλος της σεζόν. Να αφήσουν το "εγώ" και να κοιτάξουν τον Παναθηναϊκό. Αυτός είναι πάνω απ' όλα, όχι αυτοί» τόνισε χαρακτηριστικά ο «Σάρι» και συνέχισε σχετικά με την προσφυγή του Μπιάρσμιρ:

««Αυτό που έκανε είναι νορμάλ. Παίζουμε, είμαστε επαγγελματίες και ορισμένοι οφείλουν να πληρώνουν τους παίκτες. Δεν παίζουν για το τίποτα. Κάνουν τη δουλειά τους, άλλες φορές καλά, κάποιες όχι, αλλά πρέπει να πληρώνονται. Κανείς δεν θέλει να κάνει προσφυγή και να συμβαίνουν άσχημα πράγματα. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση κι άλλοι ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν. Είναι νορμάλ. Δεν θέλουμε να κάνουμε προσφυγή, όμως, αν συνεχίσουν να φέρονται εγωιστικά δεν έχουμε εναλλακτική λύση».

Ένα σχόλιο για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό;

«Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Παίξαμε σοβαρά και συνεχίζουμε τη μάχη μας μέχρι το τέλος. Δεν είναι εύκολο στην κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος, όμως, είμαστε Παναθηναϊκός και δεν θα τα παρατήσουμε».


Πως εξηγείς τις πέντε σερί νίκες που έχετε κάνει;

«Πέρυσι μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν αντιδράσαμε σωστά. Φέτος αλλάξαμε την συμπεριφορά μας, είπαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και πήραμε μόνο νίκες. Τώρα έχουμε τέσσερις βαθμούς αβαντάζ και θα κοιτάξουμε να πάρουμε την πρώτη θέση στα play offs για να μπορέσει η ομάδα να παίξει στα προκριματικά του Champions League. Εμείς λοιπόν είμαστε εδώ και κάνουμε τη δουλειά μας... Άλλοι που έχουν τις δικές τους ευθύνες δεν κάνουν τη δική τους δουλειά...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα