Ψάχνει λύσεις ο Άρης

Ψάχνει λύσεις ο Άρης

Γιώργος Φραδελάκης
Ψάχνει λύσεις ο Άρης

bet365

Το οικονομικό ήταν το θέμα που μονοπώλησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Άρη, μετά την λήξη της χθεσινής αναμέτρησης με την Κέρκυρα.

Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν μία άκρως αποτυχημένη χρονιά χθες το βράδυ, όπως άπαντες παραδέχτηκα, τερματίζοντας άλλωστε στην 9η θέση της Σούπερ Λιγκ. Το αγωνιστικό μέρος ωστόσο πέρασε ήδη στο παρελθόν, καθώς αυτό στο οποίο εστιάζουν όλοι πλέον, είναι η επόμενη μέρα, σε ότι αφορά τόσο την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση του συλλόγου, όσο και το διοικητικό καθεστώς.

Στο Δ.Σ. που ακολούθησε του αγώνα με την Κέρκυρα, πρώτο και κύριο θέμα ήταν η εξεύρεση χρημάτων, ώστε να μπορέσει η ομάδα να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της προς τους ποδοσφαιριστές. Το άλλο σχετίζεται με τoν Γιάννη Κόντη και την πρότασή του για εισροή κεφαλαίων, με την απόκτηση παράλληλα των μετοχών της ΠΑΕ.

Κάποια συγκεκριμένη ωστόσο απόφαση δεν πάρθηκε και γι' αυτό τον λόγο τα μέλη του Δ.Σ. και γι' αυτό τον λόγο θα υπάρξει ακόμα ένα την Δευτέρα, με τα χρονικά περιθώρια πάντως να στενεύουν επικίνδυνα.

Παράλληλα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στην Κοινωνία Μελών ετοιμάζεται Γενική Συνέλευση, όπου θα συζητηθούν όλα τα «καυτά» ζητήματα του Άρη, την στιγμή που ανοιχτή είναι και η περίπτωση να τεθεί θέμα εμπιστοσύνης στο προς το νυν διοικητικό συμβούλιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα