«Όνειρο η επιστροφή στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
«Όνειρο η επιστροφή στον Ολυμπιακό»

bet365

Όχι μόνο να επιστρέψει αλλά και να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό επιθυμεί ο Σουμπινιο, κάτι πάντως που παραδέχτηκε ότι θα είναι πολύ δύσκολο.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υποστήριξε στην εφημερίδα «Πρωταθλητήτης» αναφορικά με την επιθυμία του να επιστρέψει στους Πειραιώτες πως: «Όλοι ξέρουν τι θέλω. Θέλω να είμαι στον Ολυμπιακό του χρόνου. Είναι όνειρο για μένα που ελπίζω να γίνει πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και ξέρω πως είναι δύσκολο, όμως εγώ θέλω να είμαι στην ομάδα για τη νέα χρονιά».

Παράλληλα μίλησε και για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, λέγοντας ότι: «Είναι πολύ καλός προπονητής, έχω πολύ καλή γνώμη. Θα ήταν ωραίο να συνεργαστούμε, αλλά...».

Όσο για το γεγονός πως βρίσκεται στην 2η θέση στους πόντους αξιολόγησης, πίσω απ' τον Κέβιν Μιραλάς, είπε: «Με κάνει και αισθάνομαι τιμή, όπως και τα καλά λόγια που λέγονται για μένα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα