Μήνυμα αποχώρησης του Νέτο

Μήνυμα αποχώρησης του Νέτο

Gazzetta team
Μήνυμα αποχώρησης του Νέτο

bet365

Τίτλοι... τέλους φαίνεται πως μπαίνουν στην συνεργασία Άρη και Ντάρσι Νέτο, με τον παίκτη να προαναγγέλει με δηλώσεις του την αποχώρησή του απ' τον σύλλογο.

Με την φράση: «Ίσως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσω την τύχη μου σ' ένα άλλο πρωτάθλημα, πιο ανταγωνιστικό», ο Βραζιλιάνος μπακ προανήγγειλε κατ' ουσίαν το «διαζύγιο» του με τους «κίτρινους». Παράλληλα σχετικά με την φετινή χρονιά, παραδέχτηκε στην κάμερα της Nova πως έγιναν αρκετά λάθη, υποστηρίζοντας πως ο Άρης θα πρέπει να κερδίσει σήμέρα για να δώσει ένα θετικό θετικό φινάλε στην σεζόν.

Η νίκη του Άρη επί της Κέρκυρας πληρώνει 4.50 στην sportingbet

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντάρσι Νέτο:

Αρχικά δήλωσε πως: «Η ομάδα μας πρέπει να κλείσει την χρονιά με μια νίκη απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος θέλει την νίκη γιατί βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση, ώστε να μείνει στην κατηγορία. Κάναμε ένα καλό δεύτερο γύρο και δεν γίνεται να κλείσουμε τη χρονιά με τις κακές εντυπώσεις της βαριάς ήττας από τον Παναιτωλικό. Πρέπει να κερδίσουμε για να κλείσουμε καλά τη χρονιά…».

Για τον μίνι απολογισμό της χρονιάς: «Ήταν μια χρονιά που έγιναν πολλά λάθη από όλες τις πλευρές. Από εμάς τους παίκτες, τις τεχνικές ηγεσίες, τη διοίκηση. Ήταν μια από τις χειρότερες χρονιές. Σε μια τέτοια κακή χρονιά πρέπει ο καθένας να δει ποια ήταν τα δικά του λάθη, να αναλάβει τις ευθύνες του, να βελτιωθεί ώστε να μην έχουμε τέτοια χρονιά ξανά».

Σχετικά με το μέλλον του στον Άρη: «Είναι πολύ νωρίς και πρέπει πρώτα να κερδίσουμε την Κέρκυρα. Άλλωστε και εγώ θέλω να δω τι θα κάνω. Ίσως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσω την τύχη μου σε ένα άλλο πρωτάθλημα, πιο ανταγωνιστικό. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, υπεράνω προσώπων. Έχω συμβόλαιο με τον Άρη, είναι αλήθεια, όμως η ομάδα διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο, αλλά κα γω στην προσωπική μου ζωή αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα και μιλώντας μόνο για τον εαυτό μου, πρέπει να κοιτάξω αν θα συνεχίσω στην ομάδα ή όχι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα