«Ενωμένοι είμαστε από την αρχή»

«Ενωμένοι είμαστε από την αρχή»

Gazzetta team
«Ενωμένοι είμαστε από την αρχή»

bet365

Ο Χάρης Μαυρίας τόνισε πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι ενωμένοι από την αρχή της σεζόν, επηρεάζονται από τα προβλήματα αλλά έχουν πεισμώσει μετά το ματς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για την παρουσία του Παναθηναϊκού στα τελευταία παιχνίδια: «Είναι σημαντικό να δείχνουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και πιστεύω ότι μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πεισμώσαμε. Θέλαμε μετά από αυτή την αναμέτρηση να κάνουμε καλές εμφανίσεις, οι οποίες συνδυάστηκαν με νίκες, προκειμένου να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ».

Σε απόδοση 1.70 βρίσκουμε στην bet-at-home τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού

Για την ενότητα στην ομάδα: «Ενωμένοι είμαστε από την αρχή της χρονιάς και πιστεύω ότι δεν μπορούσε να υπάρξει κάτι, το οποίο θα μας σπάσει. Είμαστε πολύ δεμένοι από την αρχή της χρονιάς και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε φτιάξει μια πραγματική ομάδα. Σαφώς και επηρεάζεται η ομάδα από όσα συμβαίνουν, όμως εμείς προσπαθούμε να κοιτάζουμε τη δουλειά μας. Και η δουλειά μας είναι να κάνουμε στο γήπεδο, ότι καλύτερο μπορούμε».

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό: «Εμείς θα μπούμε όπως σε κάθε παιχνίδι σοβαροί, για να κερδίσουμε και να πάμε με αέρα στα πλέι οφ. Και είναι σημαντικό για όλους αυτό το παιχνίδι, γιατί όλοι θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να παίξουν σε αυτή την ομάδα. Εννοείται ότι το παιχνίδι κρύβει κινδύνους και ο Παναιτωλικός θα παλέψει για αυτό το ματς. Γι΄ αυτό πρέπει να φανούμε όπως πρέπει να είμαστε».

Για τα μεταγραφικά σενάρια: «Δουλειά μου είναι ο Παναθηναϊκός και αυτό κοιτάζω μόνο. Την ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα