«Καμπανάκι» από Κοσεντίνο

«Καμπανάκι» από Κοσεντίνο

Gazzetta team
«Καμπανάκι» από Κοσεντίνο

bet365

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα προσφυγής από τον Λέτο, όπως αναφέρει ο μάνατζέρ του, ωστόσο αν δεν βρεθεί λύση στην Γ.Σ. τότε ο Αργεντινός μπορεί να ακολουθήσει τον δρόμο του Μπιάρσμιρ.

Στην εφημερίδα «Real Sports» γίνεται λόγος πως μετά τον Ματίας Μπιάρσμιρ, ο Σεμπάστιαν Λέτο θα είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού που θα κάνει προσφυγή διεκδικώντας 4-5 δόσεις του συμβολαίου του, μπόνους, αλλά και μισθούς.

Ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύδει, τουλάχιστον για την ώρα, ο μάνατζερ του Αργεντινού άσου του Παναθηναϊκού. Όπως δήλωσε στην «Sportday» ο Φερνάντο Κοσεντίνο, ο πελάτης του θα περιμένει μέχρι της Γενική Συνέλευση της 8ης Μαϊου και μετά θα δει αν θα προχωρήσει τελικά σε προσφυγή.

«Δεν υπάρχει θέμα προσφυγής. Όχι τώρα... Για την ώρα δεν σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο. Ο Σεμπάστιαν γνωρίζει ότι η κατάσταση στο σύλλογο είναι δύσκολη και ανησυχεί. Αλλά έχω μιλήσει με κάποιους ανθρώπους στον Παναθηναϊκό και μου είπαν ότι κάποια πράγματα μπορεί να ξεκαθαρίσουν στις 8 Μαϊου. Θα περιμένει μέχρι τότε και ανάλογα με τις εξελίξεις θα αποφασίσει τι θα πράξει. Τώρα το μυαλό του δεν είναι στο δικαστήριο, αλλά να γίνει καλά. Φυσικά ελπίζει να βρεθεί γρήγορα λύση, γιατί αγαπάει την ομάδα και στεναχωριέται», είπε για το θέμα ο Κοσεντίνιο.

Όσον αφορά τώρα την θεραπεία του Λέτο στην Μπολόνια, ο εκπρόσωπος του «Σέμπα» τόνισε: «Δεν θα έρθει σύντομα στην Ελλάδα. Δεν μπορεί να παίξει στα πλέι οφ, οπότε θα μείνει εκεί ακόμα 30-45 μέρες, για να γίνει απολύτως καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα