Οι τίτλοι του τέλους…

Οι τίτλοι του τέλους…

bet365

Εργοτέλης, Κέρκυρα, Παναιτωλικός… Τρεις οι ομάδες, δύο οι πύλες της κολάσεως! Στο φινάλε του πρωταθλήματος θα κριθεί ποιες ομάδες θα ακολουθήσουν τη Δόξα Δράμας στη Β’ Εθνική και το ενδιαφέρον εστιάζεται σε Ξάνθη, «Κλεάνθης Βικελίδης» και ΟΑΚΑ! Πρόβα τελικού στο Περιστέρι.

ΞΑΝΘΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Μια ομάδα που εξασφάλισε την παραμονή της την προηγούμενη αγωνιστική και μια άλλη που κάθε εβδομάδα που περνάει μοιάζει το καντήλι της να σβήνει περισσότερο. Η Ξάνθη με την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη κατόρθωσε να σώσει την παρτίδα, έστω κι αν στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος έμοιαζε ικανή να μπει ακόμα και στην πρώτη πεντάδα. Ο Εργοτέλης που φλέρταρε πιο έντονα με τον υποβιβασμό δεν κατόρθωσε να πάρει ένα αποτέλεσμα να τον εξασφαλίσει και θα τα παίξει όλα για όλα στα Πηγάδια, χωρίς και πάλι να εξαρτάται από το δικό του αποτέλεσμα.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: ΝΕΤ
ΤΡΟΪΚΑ: Τριτσώνης, Γκάγκας, Ευθυμιάδης
ΚΟΥΡΕΜΑ: Πλατέλλας, Στάσιακ (τιμωρ.), Λυμπερόπουλος, Πόι, Καζάκης, Γκατσολάρι (τραυμ.) – Γιαλούσης, Γιοβάνοβιτς (τιμωρ.), Μπούντιμιρ (τραυμ.).
SPREAD: Ξάνθη-Δόξα 1-0, Λεβαδειακός-Ξάνθη 2-0, Πανιώνιος-Ξάνθη 1-1. / Εργοτέλης-Ατρόμητος 2-2, ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης 1-1, Εργοτέλης-Λεβαδειακός 0-1.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στον Τόμας Ρατζίνσκι!!! Μπορεί να έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από εκείνο το παιχνίδι, ωστόσο η χρονική και βαθμολογική συγκυρία ξυπνάει τις αναμνήσεις του 2008 και τις δηλώσεις που είχε κάνει εκ των υστέρων ο Καναδός επιθετικός. Στην τελευταία αγωνιστικής της σεζόν 2007-08, ο Εργοτέλης χρειαζόταν μόνο νίκη απέναντι στην Ξάνθη για να εξασφαλίσει την παραμονή του και την είχε πάρει από το πρώτο ημίχρονο. Τότε, βέβαια, το παιχνίδι ήταν στο Παγκρήτιο, όμως και πάλι η αδιαφορία της Ξάνθης είναι εκείνη που θα καθορίσει την εξέλιξη του παιχνιδιού.
ΕΥΡΩ: Το διπλό του 2,20, όπως προσφέρεται στη Vistabet, φαντάζει ως ιδιαίτερα ελκυστικό για ελληνικό πρωτάθλημα. Επειδή, όμως, ο Εργοτέλης δεν εξαρτάται μόνο από το δικό του αποτέλεσμα, είναι πιθανόν την τελική έκβαση της αναμέτρησης να επηρεάσει και τυχόν απογοήτευση. Γι’ αυτό και το καλύτερο είναι να μην ποντάρετε στο συγκεκριμένο ματς.

ΑΡΗΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ

Από τα Πηγάδια στην Ξάνθη και από τις απογοητεύσεις των τελευταίων εβδομάδων, στην ομάδα που έφερε τα πάνω-κάτω. Η Κέρκυρα έχει μαζέψει εφτά βαθμούς σε τρία παιχνίδια, μόλις τρεις λιγότερους απ’ ό,τι είχε συνολικά στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, και κατάφερε να γίνει φαβορί για την παραμονή στην κατηγορία. Για να το καταφέρει πρέπει να περάσει από το άδειο Χαριλάου ή να την ευνοήσει το αποτέλεσμα στην Ξάνθη. Ο Άρης απογοητευμένος από την έκβαση της προσπάθειάς του να μπει στα πλέι οφ και αποδεκατισμένος, έχει να υπερασπιστεί μόνο το γόητρό του, αλλά είναι άγνωστο αν αρκεί.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 4
ΤΡΟΪΚΑ: Παππάς, Ακρίβος, Καρατζίκας
ΚΟΥΡΕΜΑ: Καζναφέρης, Νέτο, Σανκαρέ, Φατί (τιμωρ.), Παπαστεριανός, Γιαννιώτας (τραυμ.) – Χωρίς νέα προβλήματα η Κέρκυρα.
SPREAD: Παναθηναϊκός-Άρης 1-0, Άρης-Αστέρας 0-1*, Παναιτωλικός-Άρης 5-1. / Κέρκυρα-ΑΕΚ 2-2, Ολυμπιακός-Κέρκυρα 0-1, Κέρκυρα-ΟΦΗ 4-1.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στον κόσμο… Το γήπεδο θα είναι άδειο, όμως οι οπαδοί του Άρη φρόντισαν να στείλουν το μήνυμα απέναντι στο ενδεχόμενο να μην είναι οι παίκτες του Άρη όσο συγκεντρωμένοι όσο προστάζει η κατάσταση. Η συνοπτική απειλητική δήλωση αφενός και δεν προδικάζει το τι θα συμβεί στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο ανεβάζει το αίσθημα ευθύνης των ποδοσφαιριστών απέναντι στον σύλλογο.
ΕΥΡΩ: Στην Ελλάδα, το διπλό είναι το πρώτο σημείο που θα πόνταραν οι περισσότεροι. Εμείς, ωστόσο, θα επιλέξουμε το «Χ», το οποίο προσφέρεται στο 3,30 στην Sportingbet, καθώς ο Άρης δε θα χαριστεί στην Κέρκυρα, αλλά λόγω των απουσιών του δεν είναι και εύκολο να κερδίσει.

* Το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Αστέρα αναγράφεται με αγωνιστικά κριτήρια.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ευτυχισμένοι και ραντεβού του χρόνου! Το παιχνίδι στην Τρίπολη έχει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα και για τις δύο ομάδες, αφού έχουν φτάσει στην επίτευξη των στόχων τους. Ο Πανιώνιος χάρη στο γκολ του Όμο εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία, ενώ ο Αστέρας με την ώθηση που πήρε από τον καταπληκτικό δεύτερο γύρο που έκανε, όχι μόνο έμεινε στην Super League, αλλά πήρε και το… πριμ ως πρώτη επαρχιακή ομάδα. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη, ωστόσο, έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς κι αυτή στο ματς με τον Άρη που έληξε πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 1*
ΤΡΟΪΚΑ: Κάκος, Σωτηρόπουλος, Γουργιώτης
ΚΟΥΡΕΜΑ: Μπαρτολίνι (τιμωρ.) - Όμο (τιμωρ.), Κούτσι, Σιόβιας.
SPREAD: Αστέρας-ΟΦΗ 2-2, Άρης-Αστέρας 0-1, Αστέρας-Παναθηναϊκός 0-1. / Πανιώνιος-Λεβαδειακός 2-0, Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 3-0, Πανιώνιος-Ξάνθη 1-1.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στο θέαμα! Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί σε έντεκα αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο και μόλις μια φορά έχει λήξει παιχνίδι χωρίς τέρματα! Κατά μέσο όρο σε σύνολο δέκα αγώνων έχουν μέσο όρο γκολ τρία ανά ματς και το γεγονός ότι δεν υπάρχει άγχος ενισχύει ακόμα περισσότερο τη δυνατότητα να προσφέρουν θέαμα στο ματς. Σ’ ένα παρόμοιο παιχνίδι, άλλωστε, πριν τρία χρόνια το τελικό σκορ ήταν 3-4 με νικητή τον Πανιώνιο στην 30η αγωνιστική της σεζόν 2008-09 στις 26 Απριλίου.
ΕΥΡΩ: Για όλους τους λόγους που προαναφέρθηκαν, θα επιλέξουμε το over 2,5 γκολ, το οποίο προσφέρεται με απόδοση 2,35 στη Bwin.

* Το ματς Άρης-Αστέρας αναφέρεται με αγωνιστικά κριτήρια.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόβα, πρόβα, στον καθρέφτη κάνω πρόβα, πρόβα… Μια εβδομάδα πριν τον αγώνα που θα κρίνει πολύ περισσότερα από την τελική βαθμολογία, ο Ατρόμητος και ο Ολυμπιακός έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους. Στο Περιστέρι, η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος υποδέχεται τον πρωταθλητή μια εβδομάδα πριν αναμετρηθούν στον τελικό του κυπέλλου, όπου το κίνητρο θα είναι πολύ μεγαλύτερο. Όπως, φυσικά, και ο τρόπος που θα αγωνιστούν οι δύο ομάδες, αφού δεν αποκλείεται στο σημερινό παιχνίδι να κρατήσουν κρυφά χαρτιά.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 2
ΤΡΟΪΚΑ: Βοσκάλης, Τσολάκης, Σταματόγλου
ΚΟΥΡΕΜΑ: Ιτάνζ, Σκόνδρας (τιμωρ.) – Αμπντούν (τιμωρ.).
SPREAD: Εργοτέλης-Ατρόμητος 2-2, Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 0-0, ΑΕΚ-Ατρόμητος 0-0. / Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-1, Ολυμπιακός-Κέρκυρα 0-1, ΠΑΣ-Ολυμπιακός 0-4.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στον Κώστα Μήτρογλου! Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, γεγονός που πιθανότατα σημαίνει ότι θα πάρει μια ακόμα ευκαιρία και σίγουρα θα ήθελε να αποδείξει στο φινάλε του πρωταθλήματος ότι την αξίζει. Ο Έλληνας επιθετικός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εναντίον της ομάδας στην οποία ανήκει, αφού τόσο στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όσο και πέρυσι που παραχωρήθηκε στον Πανιώνιο δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Ο Γιώργος Δώνης τον συμπεριέλαβε αυτή τη φορά στην αποστολή και λογικά θα τον ξεκινήσει στο ματς.
ΕΥΡΩ: Για τον Ατρόμητο η τελική κατάταξη έχει σημασία, αφού έχει στόχο και τα πλέι οφ, οπότε δεν είναι το ίδιο αδιάφορος με τον Ολυμπιακό. Για το συγκεκριμένο ματς, θα επιλέξουμε το under 2,5 γκολ, το οποίο προσφέρεται με απόδοση 1,80 στη Vistabet. Ο Ατρόμητος στα τελευταία δύο ματς έχει μείνει στο 0-0, ενώ οι ερυθρόλευκοι σκόραραν στα Γιάννινα, αλλά έμειναν στο ένα γκολ στο Αγρίνιο και στο μηδέν κόντρα στην Κέρκυρα.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΑΕΚ

Το δράμα της Δόξας τελειώνει, εκείνο της ΑΕΚ συνεχίζεται… Οι νεοφώτιστοι παίζουν το τελευταίο τους παιχνίδι στη Super League, μετά από μια χρονιά που θα έχουν ελάχιστα θετικά να θυμούνται και πολλές αρνητικές στιγμές. Η ΑΕΚ δεν πάει αδιάφορη στη Θεσσαλονίκη, αφού έχει να σκέφτεται τα πλέι οφ που ακολουθούν και δεν θέλει να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η βαθμολογική απόσταση με τον Παναθηναϊκό και κατ’ επέκταση να ξεκινήσει από ακόμα μεγαλύτερο μειονέκτημα στην ειδική βαθμολογία.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports Highlights
ΤΡΟΪΚΑ: Μήτσιος, Δημητριάδης, Γρεβένης
ΚΟΥΡΕΜΑ: Παπαδόπουλος (τιμωρ.), Κάπελ, Αραβίδης, Σικαλιάς, Σοϊλέδης (εκτός αποστολής) – Καφές, Μάκος (τιμωρ.).
SPREAD: Ξάνθη-Δόξα 1-0, Δόξα-Εργοτέλης 1-1, ΠΑΟΚ-Δόξα 2-0. / Κέρκυρα-ΑΕΚ 2-2, ΠΑΣ-ΑΕΚ 2-1, ΑΕΚ-Ατρόμητος 0-0.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στη μεγάλη επιστροφή! Χωρίς πολλά λόγια και πολλές υποσχέσεις, η ώρα της επιστροφής έφτασε. Ο Εϊντούρ Γκούντγιονσεν είναι και πάλι στην αποστολή της ΑΕΚ μετά από πέντε μήνες και τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Ισλανδός επιθετικός επιστρέφει με στόχο να βοηθήσει την ΑΕΚ στα πλέι οφ, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Νίκος Κωστένογλου θα θελήσει να του δώσει λεπτά συμμετοχής στον αγώνα με τη Δόξα ή όχι.
ΕΥΡΩ: Θα ποντάρουμε στο over 2,5 επειδή η ΑΕΚ έχει διάθεση να παίξει και η Δόξα δεν έχει λόγο να κλειστεί πίσω και να χαλάσει το παιχνίδι. Η απόδοση που επιλέγουμε είναι στο 2,20 στη Bwin.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ

Ακόμα ένα χαρούμενο παιχνίδι! Ο Λεβαδειακός εξασφάλισε με εμφατικό τρόπο την παραμονή του στην κατηγορία και το ματς με τον ΠΑΟΚ έχει χαρακτήρα φιέστας, μετά το σπουδαίο διπλό στο Ηράκλειο. Ο δικέφαλος συνεχίζει να παρουσιάζεται διπρόσωπος στα παιχνίδια του, όμως έχει στόχο στα πλέι οφ και δεν θα είναι αδιάφορος στη Βοιωτία.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 6
ΤΡΟΪΚΑ: Ντίτσος, Πάνου, Ποντίκης
ΚΟΥΡΕΜΑ: Βιάνα, Ιωάννου, Σουμπίνιο, Τόμας (τιμωρ.) – Ετό, Σαλπιγγίδης, Σταφυλλίδης (τιμωρ.).
SPREAD: Πανιώνιος-Λεβαδειακός 2-0, Λεβαδειακός-Ξάνθη 2-0, Εργοτέλης-Λεβαδειακός 0-1. / ΠΑΟΚ-Γιάννινα 1-2. Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 0-0, ΠΑΟΚ-Δόξα 2-0.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στην παράδοση! Θα αναφερθούμε στο συγκεκριμένο κομμάτι, καθότι ο ΠΑΟΚ κατορθώνει στις τελευταίες αναμετρήσεις του με τον Λεβαδειακό να κερδίσει πιο ξεκάθαρα και με μεγαλύτερη ευκολία από τις περισσότερες ομάδες. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ έχει ισάριθμες νίκες και, μάλιστα, με τέρματα 14-2!! Πριν το σερί των πέντε αγώνων, ο Λεβαδειακός είχε πετύχει τη μοναδική του νίκη επί του ΠΑΟΚ από το 2005, όταν επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία, μέχρι και σήμερα.
ΕΥΡΩ: Θα επιλέξουμε το διπλό του ΠΑΟΚ, αφού είναι καλύτερος μακριά από την έδρα του και ο Λεβαδειακός θα έχει χαλαρώσει μετά την κατάκτηση του στόχου του. Το διπλό προσφέρεται με απόδοση 2,10 στη Vistabet.

ΟΦΗ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μια βεντέτα που είναι ακόμα ανοικτή κι ένα παιχνίδι που παρότι δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, μπορεί να εξελιχθεί σε ντέρμπι μόνο και μόνο γιατί υπάρχει ένα ιδιαίτερο backround. Ο ΟΦΗ, αδιάφορος εδώ και αρκετές αγωνιστικές, έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία εννέα παιχνίδια κι έχει κερδίσει μόλις τρεις φορές στο Ηράκλειο σε όλο το δεύτερο γύρο. Ο ΠΑΣ έχει χαλαρώσει μετά την παραμονή του στην κατηγορία, όμως στο δεύτερο είναι πολύ καλός εκτός έδρας, με αποκορύφωμα τη νίκη του στην Τούμπα.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 1*
ΤΡΟΪΚΑ: Δελφάκης, Κουρομπύλια, Κούλα Χασάν
ΚΟΥΡΕΜΑ: Γεωργίου, Καλάιτζιτς, Παπουλής, Σίσιτς (τιμωρ.) – Μπεσέρα, Ντάσιος (τιμωρ.), Ανδράλα, Κώτσιος, Μπακαγιόκο, Ζαμπρέλα (τραυμ.).
SPREAD: Αστέρας-ΟΦΗ 2-2, ΟΦΗ-Παναιτωλικός 0-1, Κέρκυρα-ΟΦΗ 4-1. / ΠΑΟΚ-ΠΑΣ 1-2, ΠΑΣ-ΑΕΚ 2-1, ΠΑΣ-Ολυμπιακός 0-4.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Έχουν ακουστεί τόσα γύρω από το όνομά της το τελευταίο διάστημα, που φοβάσαι ότι θα μπει στο γήπεδο και θα αρχίσουν όλοι να τη σημαδεύουν με μπουκάλια! Η Χρυσούλα Κουρομπίλια, δύο αγωνιστικές μετά το πολυσυζητημένο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επιστρέφει στη Super League και ορίστηκε στο παιχνίδι του Ηρακλείου, όπου είναι δεδομένο πως όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω της. Ελπίζουμε και όχι όλα τα… αντικείμενα!
ΕΥΡΩ: Θα επιλέξουμε τον άσο του ΟΦΗ που έχει μεγαλύτερο κίνητρο στο ματς απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού θέλει να κλείσει θετικά τη χρονιά. Η απόδοση που επιλέγουμε είναι το 1,80 στην Sportingbet.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο Παναιτωλικός θέλει… Πιθανότατα θέλει και περισσότερο από τον Παναθηναϊκός, όμως το ζήτημα είναι αν μπορεί! Η ομάδα του Αγρινίου αναθάρρησε μετά τη νίκη επί του Άρη και στοχεύει σε μια νίκη που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα, όμως οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του. Ακόμα κι αν κερδίσει στο ΟΑΚΑ, θέλει ήττα τόσο της Κέρκυρας, όσο και του Εργοτέλη για να παραμείνει στην κατηγορία, κάτι που είναι σχεδόν ακατόρθωτο να συμβεί. Ο Παναθηναϊκός έχει μοναδικό κίνητρο τα πλέι οφ και την ειδική βαθμολογία, ωστόσο αυτό στα τελευταία ματς του έχει βγει σε θετικό, αφού έχει φτάσει τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 3
ΤΡΟΪΚΑ: Δασκαλόπουλος, Μποζατζίδης, Δημόπουλος
ΚΟΥΡΕΜΑ: Κατσουράνης, Κλέιτον, Μαρίνος, Σιμάο (τιμωρ.) – Γκόλιας, Μητρόπουλος, Χαριστέας (τιμωρ.), Ακαλέ (τραυμ.).
SPREAD: Παναθηναϊκός-Άρης 1-0, Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 3-0, Αστέρας Τρίπ0λης-Παναθηναϊκός 0-1. / Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-1, ΟΦΗ-Παναιτωλικός 1-0, Παναιτωλικός-Άρης 4-1.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλου! Στα τελευταία παιχνίδια έχει μείνει στη σκιά κάποιου άλλου πρωταγωνιστή, όμως έχει εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες σε σταθερή αξία για τον Παναθηναϊκό. Ο 25χρονος μέσος έχει σκοράρει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές κόντρα στον Πανιώνιο και στην Τρίπολη και είναι ανάμεσα στους κορυφαίους του τριφυλλιού από τότε που καθιερώθηκε στην ενδεκάδα και μετά.
ΕΥΡΩ: Θα επιλέξουμε τον άσο του Παναθηναϊκού, ο οποίος προσφέρεται στο 1,60 στη Bwin!! Οι πράσινοι δεν συνηθίζουν να «χαρίζονται» και λογικά το ίδιο θα πράξουν κόντρα στον Παναιτωλικό.

* Το Novasports 1 θα έχει παράλληλη μετάδοση όλων των αγώνων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα