Με απουσίες ο ΟΦΗ

Με απουσίες ο ΟΦΗ

Νίκος Τσιώκος
Με απουσίες ο ΟΦΗ

bet365

Με απουσίες θα παραταχθεί ο ΟΦΗ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς οι τραυματίες Καμπάνταης, Μπούρμπος και οι τιμωρημένοι Γεωργίου, Κάλαϊτζιτς, Παπουλής, Σίσιτς είναι εκτός.

Με μια προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΟΦΗ ενόψει του τελευταίου αγώνα της σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Γεντί Κουλέ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και σπριντ και στη συνέχεια ο Νίκος Αναστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή.

Ο τεχνικός των κρητικών δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Γεωργίου, Κάλαϊτζιτς, Παπουλή και Σίσιτς, καθώς και στους Καμπάνταη, Μπούρμπο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Αναλυτικά, στην αποστολή είναι οι Σαχσανίδης, Ξενοδόχωβ, Μποντόρ, Νύκταρης, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Βάντο, Σόουζα, Ζορμπάς, Ουκάρ, Ζαχαράκης, Χαριτωνίδης, Βερόν, Μάντζιος, Μονιάκης, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Πίτσος. Τέλος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα με τους Ηπειρώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Τα εισιτήρια του αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα έχουν τεθεί σε κυκλοφορία, με τις παρακάτω τιμές:
Θύρα 1: 10 ευρώ
Θύρα 4,5: 15 ευρώ
Θύρα 8: 20 ευρώ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα