Αγγαρεία στο Καυταντζόγλειο

Γιώργος Τσακίρης
Αγγαρεία στο Καυταντζόγλειο

bet365

Η αυλαία… πέφτει και προτού η ΑΕΚ ξεκινήσει τη διαδικασία των πλέι οφ και η Δόξα προγραμματίσει τη νέα σεζόν στην football league πρέπει να παίξουν μεταξύ τους.

Ένα ματς που και οι δυο ομάδες αν είχαν τη δυνατότητα θα επέλεγαν να το… γλιτώσουν και ίσως να το παίξουν στο… play station θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη και το στάδιο Καυταντζόγλειο.

Η υποβιβασμένη Δόξα Δράμας υποδέχεται την ΑΕΚ που ήδη προετοιμάζεται επί της ουσίας για τη διαδικασία των πλέι οφ. Αν υπάρχει κάτι το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Εϊντουρ Γκούντγιονσεν έπειτα από το σοβαρό τραυματισμό του…

Βέβαια στην ΑΕΚ οφείλουν να παίξουν για να κερδίσουν όσο αδιάφορο κι αν είναι το ματς μια και εκτός έδρας αγνοούν τη νίκη από τον Γενάρη του 2012 και την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 0-1-0 (Ν-Ι-Η)

2010-11: -
2009-10: -
2008-09: -
2007-08: -
2006-07: -
2005-06: -

ΦΟΡΜΑ ΟΜΑΔΩΝ:

Δόξα Δράμας

ΠΑΟΚ-Δόξα Δράμας 2-0
Δόξα Δράμας-Εργοτέλης 1-1
Σκόντα Ξάνθη-Δόξα Δράμας 1-0
Δόξα Δράμας-Λεβαδειακός 0-2
Πανιώνιος-Δόξα Δράμας 2-0
Δόξα Δράμας-Ατρόμητος 0-1

ΑΕΚ

Αστέρας Τρ.-ΑΕΚ 1-1
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 2-0
Αρης-ΑΕΚ 1-0
ΑΕΚ-ΟΦΗ 1-1
ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 2-1
ΑΕΚ-Ατρόμητος 0-0

ΑΠΟΥΣΙΕΣ:

Δόξα Δράμας: Παπαδόπουλος (τιμωρημένος), Αγτζίδης (τραυματίας), Κάπελ, Αραβίδης, Σικαλιάς, Σοϊλέδης.

ΑΕΚ: Καφές, Δέλλας, Κοντοές, Μάκος.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Μπριλάκης, Βέρτζος, Γελαδάρης, Ψυχογιός, Ρούτσης, Τσιμπλίδης, Λίμα, Αμπουμπακάρι, Ουέλινγκτον, Κυβελίδης.

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας, Καράμπελας, Μανωλάς, Μπουγαΐδης, Φούντας, Κάρλος, Βάργκας, Λεονάρντο, Κλωναρίδης, Λυμπερόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα