Χωρίς τρεις στην Τρίπολη

Θοδωρής Βασίλης
Χωρίς τρεις στην Τρίπολη

bet365

Την προετοιμασία του για το τελευταίο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος με τον Αστέρα στην Τρίπολη ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος, που δεν θα έχει μαζί του τους Κούτσι, Όμο και Σιόβα.

Ο «Ιστορικός» πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τους Αρκάδες στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, με τον Άκη Μάντζιο να δίνει βαρύτητα στις ασκήσεις τακτικής αλλά και σε στημένες φάσεις. Από εκεί και πέρα την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη δεν θ' ακολουθήσουν οι Κούτσι, Όμο και Σιόβας, αφού ούτως ή άλλως πρόκειται για ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς και οι τρεις παίκτες βρίσκονται στο όριο των καρτών και κινδυνεύουν να χάσουν κάποιο απ' τα παιχνίδια της επόμενης περιόδου.

Έτσι την αποστολή του Πανιωνίου, θα αποτελούν οι: Αμπνουλάγιεφ, Αναστασόπουλος, Αντούνιες, Ντιμπαλά, Γουνδουλάκης, Κουλουχέρης, Κούρος, Κούρντι, Μενδρινός, Μιχαηλίδης, Οκόγιε, Πιέρ, Σάμαρης, Σκέμπρι, Σιδεράκης, Σταυροθανασόπουλος, Πόγκασιτς, Ντούνης, Αυλωνίτης, Γκέζος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα