Πρωτιά σημαίνει σωτηρία!

Gazzetta team
Πρωτιά σημαίνει σωτηρία!

bet365

Σωτήρια μπορεί να αποδειχθεί η πρώτη θέση των πλέι οφ για τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με την ανάλυση του Ανδρέα Δημάτου στην εφημερίδα «Goal».

Αν ο Παναθηναϊκός τερματίσει στην πρώτη θέση των πλέι οφ και καταφέρει να εξασφαλίσει την αδειοδότηση από την ΕΠΟ και την UEFA τότε θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών στους δύο γύρους των προκριματικών των μη πρωταθλητών του Champions League της επόμενης σεζόν.

Άσος ημίχρονο/άσος τελικό στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός σε απόδοση 2.10 στην vistabet

Για να διατηρήσει αυτό το πλεονέκτημα ο Παναθηναϊκός θα πρέπει εκτός από τη δική του πρωτιά στα πλέι οφ, να παραμείνει στη δεύτερη θέση στα πλέι οφ του ρωσικού πρωταθλήματος η Σπαρτάκ Μόσχας, η Λιλ την τρίτη θέση στη Γαλλία και Βαλένθια να μείνει τρίτη στην Ισπανία αφήνοντας τη Μάλαγα στην τέταρτη θέση.

Αυτό σημαίνει ότι αν ο Παναθηναϊκός πάει ως ισχυρός και στους δύο γύρους των προκριματικών του Champions League, θα έχει πολλές πιθανότητες πρόκρισης στη φάση των ομίλων, κάτι που αναμένεται να φέρει οικονομική ανάσα στον σύλλογο.

Όσο για τον ΠΑΟΚ, τον Ατρόμητο και την ΑΕΚ σε περίπτωση που κάποια από τις τρεις αυτές ομάδες κατακτήσει την πρώτη θέση στα πλέι θα είναι ανίσχυρη και στις δύο προκριματικές φάσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν μία από τις τέσσερις ελληνικές ομάδες αποκλειστεί από τον πρώτο προκριματικό γύρο θα συνεχίσει στα πλέι οφ του Europa League.

Αν πάλι προκριθεί στα πλέι οφ του Champions League και αποκλειστεί εκεί, θα βάλει 2,1 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της και θα συνεχίσει απευθείας στους ομίλους του Europa League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα