«Οργώνει» την Ευρώπη ο Αστέρας

Γιώργος Φραδελάκης
«Οργώνει» την Ευρώπη ο Αστέρας

bet365

Επικείμενους μεταγραφικούς στόχους θα παρακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης, σε διάφορες χώρες της Γηραιάς Ηπείρου.

Το πρωτάθλημα φτάνει σε τρεις αύριο το βράδυ στο τέλος του, όσον αφορά την κανονική διάρκειά του και οι Αρκάδες έχουν ήδη εξασφαλίσει την 6η θέση στην Σούπερ Λιγκ. Ασχέτως απ' τον αν θα μπορέσει στην συνέχεια να πάρει κι ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο», σε περίπτωση που «κοπεί» απ' την UΕFA κάποια απ' τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα, ο σύλλογος της Τρίπολης έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται την επόμενη χρονιά.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν σκάουτς του Αστέρα θα μεταβούν τις επόμενες ημέρες σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, με σκοπό να παρακολουθήσουν από κοντά παίκτες για την μεταγραφική του ενίσχυση. Δημοφιλέστερος προορισμός φαίνεται πως θα είναι η Ισπανία, αφού οι αγορές που έγιναν από εκεί έβγαλαν και... με το παραπάνω τα λεφτά τους, οπότε είναι δεδομένο ότι θα γίνει θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην Ιβηρική χερσόνησο.

Παράλληλα άνθρωπος του Αστέρα αναμένεται να ταξιδέψει και στην κεντρική Ευρώπη για να τσεκάρει συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει τους Αρκάδες, σε θέση που έχει εντοπιστεί πρόβλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα