«Γιατί να μη βγούμε Ευρώπη;»!

Νίκος Τσιώκος
«Γιατί να μη βγούμε Ευρώπη;»!

bet365

Όνειρα για... Ευρώπη κάνει ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος, με αφορμή τα προβλήματα που υπάρχουν με τις αδειοδοτήσεις κάποιων ομάδων, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, όπου αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, ο 32χρονος αμυντικός των Βοιωτών μίλησε στον Sport 103 FM:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω θα γίνει φιέστα για την ομάδα μας. Μας ενδιαφέρει η νίκη για να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο πάνω στη βαθμολογία. Υπάρχουν και τόσα προβλήματα στις αδειοδοτήσεις γιατί να μην είμαστε εμείς αυτοί που θα βγούμε στην Ευρώπη;».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Η πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη ήταν πάρα πολύ καλή. Έκανε κάποια σκαμπανεβάσματα στο πρωτάθλημα, αλλά το θετικό είναι ότι παίζουν παιδιά από τις ακαδημίες. Αγαπάνε την ομάδα και ο ΠΑΟΚ έχει τα εφόδια τα επόμενα χρόνια να χτυπήσει και πρωτάθλημα».

Για τα πλέι οφ: «Καλύτερα να ξεκινήσει εκτός για να πάρει ένα τρίποντο και να μπει σε θέση ισχύος. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να φοβάται τον Ατρόμητο, γιατί πιστεύω ότι είναι ο μόνος που μπορεί να τον κοντράρει. Δεν πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα είναι τόσο δυνατός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα