Σε... καραντίνα ελέω ΠΑΟΚ!

Δημήτρης Τομαράς
Σε... καραντίνα ελέω ΠΑΟΚ!

bet365

Η εμφάνιση των Παπαδόπουλου, Κάπελ, Αραβίδη, Σικαλιά και Σοϊλέδη στο ματς με τον ΠΑΟΚ δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Μάκη Κατσαβάκη. Ο έμπειρος τεχνικός της Δόξας Δράμας τους απέκλεισε λόγω της αρνητικής τους παρουσίας στην προηγούμενη αγωνιστική.
Ο Παπαδόπουλος ακόμα και εάν δεν ήταν και τιμωρημένος και τραυματίας θα είχε μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την ΑΕΚ εξαιτίας της μικρής αγωνιστικής του συνεισφοράς στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης της Δόξας έμεινε λοιπόν εκτός αποστολής λόγω κακής απόδοσης στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ελέω τιμωρίας αλλά και επειδή έχει υποστεί βαριάς μορφής διάστρεμμα στον προηγούμενο αγώνα.
Καθαρά εξαιτίας της κακής τους εμφάνισης στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ αποκλείστηκαν οι Κάπελ, Αραβίδης, Σικαλιάς και Σοϊλέδης. Έτσι οι προαναφερθέντες παίκτες μένουν προσωρινά σε... καραντίνα. Off τέθηκε και ο τραυματίας Αγτζίδης, ο οποίος ενδέχεται μάλιστα να κάνει αρθροσκόπηση.
Ο Μάκης Κατσαβάκης επέλεξε 19 παίκτες στην αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα διάλεξε τους: Σέρεμετ, Δαύκο, Ρόκα, Τριποτσέρη, Γελαδάρη, Στεργιανό, Βέρτζο, Ψυχογιό, Τσιμπλίδη, Ρούτση, Αμπουμπακάρι, Λίμα, Κατσικογιάννη, Ουέλινγκτον, Γκαρακλίδη, Κυβελίδη, Λεάντρο, Κουμπρόγλου και Μπριλάκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα