Πανέτοιμοι για τον «τελικό»!

Δημήτρης Τομαράς
Πανέτοιμοι για τον «τελικό»!

bet365

Οι παίκτες της Κέρκυρας είναι αποφασισμένοι αλλά και απόλυτα έτοιμοι να τα δώσουν όλα στον κυριακάτικο «τελικό» παραμονής απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο τραυματίας Γκουστάβο είναι ο μόνος παίκτης, που έχει τεθεί εκτός... μάχης λόγω τραυματισμού.
Ολοκληρώθηκαν οι επί κερκυραϊκού εδάφους προπονήσεις της Κέρκυρας πριν από την κυριακάτικη εκτός έδρας μάχη... παραμονής με τον Άρη. Οι Φαίακες μετά την αποκατάσταση της Πέμπτης, προπονήθηκαν την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του Πλάντραφου, δίνοντας έμφαση στον τομέα της φυσικής κατάστασης.
Ο Τίμος Καβακάς είδε με ικανοποίηση όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους και διαθέσιμους (πλην του τραυματία Γκουστάβο). Πλέον υπολογίζεται και ο Δημήτρης Κοντοδήμος, ο οποίος εξέτισε με τον ΟΦΗ την ποινή του.
Άπαντες είναι ψυχωμένοι και αποφασισμένοι για τον αγώνα με τον Άρη. Η αποστολή του ΑΟΚ θα ανακοινωθεί το πρωί του Σαββάτου. Στις 8.30 το πρωί θα «πετάξει» για την Θεσσαλονίκη. Λίγο μετά την άφιξή της η κερκυραϊκή ομάδα θα κάνει μια τελευταία προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο Μάτα που είναι στην περιοχή της Νέας Ραιδεστού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα