Τέσσερις off στην Ξάνθη

Δημήτρης Τομαράς
Τέσσερις off στην Ξάνθη

bet365

Οι Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Μάουρο Πόι, Βλάσης Καζάκης και Λάζαρος Γκατσολάρι συνεχίζουν να μην υπολογίζονται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην Ξάνθη.

Και οι τέσσερις αυτοί παίκτες έκαναν και το απόγευμα της Παρασκευής ατομικά προγράμματα. Μοιραία οι Λυμπερόπουλος, Πόι, Καζάκης και Γκατσολάρι παραμένουν off.

Η νίκη της Ξάνθης επί του Εργοτέλη πληρώνει 3.20 στην bwin

Τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής της ακριτικής ομάδας τους χώρισε σε δύο γκρουπ. Στο πρώτο που μετείχαν οι πιο ξεκούραστοι παίκτες, δόθηκε έμφαση στην τεχνική και την τακτική ενώ στο δεύτερο αυτοί που χρησιμοποιήθηκαν περισσότερο στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, έπαιξαν ποδοβόλεϊ.

Από εκεί και έπειτα ο Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι κλήθηκε γι' άλλη μία φορά στην Εθνική ομάδα Ελπίδων των Σκοπίων. Η κλήση του αφορά στις υποχρεώσεις της από τις 7 έως τις 11 Μαΐου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα