Σπίτι τους λόγω... ποιότητας!

Σπίτι τους λόγω... ποιότητας!

Νίκος Αθανασίου
Σπίτι τους λόγω... ποιότητας!

bet365

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μαζί με τον Φερέιρα αποφάσισαν να μην αποσυρθούν στο ξενοδοχείο της Παιανίας πριν το ματς με τον Παναιτωλικό λόγω έλλειψης ποιότητας.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε αποφασίσει πριν από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης να μην κοιμηθούν οι παίκτες του στην Παιανία για το εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό λόγω έλλειψης ποιότητας στο ξενοδοχείο των αθλητικών εγκαταστάσεων του τριφυλλιού.

Θα πετύχει ο Παναθηναϊκός περισσότερα από 1,5 τέρματα εναντίον του Παναιτωλικού; Παίξτο σε απόδοση 1.571 στην sportingbet

Ο Πορτογάλος τεχνικός στη σημερινή προπόνηση το συζήτησε με τους ποδοσφαιριστές του για περίπου 20 λεπτά και αυτοί ζήτησαν να αποσυρθούν στα σπίτια τους. Ετσι και έγινε. Ο Φερέιρα, πάντως, τους είπε πως αυτό θα συμβεί κόντρα στον σύλλογο του Αγρινίου και θα δουν στη συνέχεια, αφού τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό αλλάζουν από μέρα σε μέρα.

Ο Φερέιρα έβλεπε πως η ποιότητα διαμονής των παικτών του στο ξενοδοχείο της Παιανίας δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, όπως και η ψυχολογία των παικτών, και για αυτό το λόγο τους πρότεινε να κοιμηθούν στα σπίτια τους. Πάντως, δεν υπάρχει καμία περίπτωση αντίδρασης προς τους μετόχους από τους παίκτες και τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Ετσι, μετά την αυριανή προπόνηση θα πάνε σπίτια τους και θα συγκεντρωθούν το πρωί της Κυριακής στην Παιανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα