Έρχεται ο Περάλτα για Σιμάο

Έρχεται ο Περάλτα για Σιμάο

Gazzetta team
Έρχεται ο Περάλτα για Σιμάο

bet365

Ο ατζέντης του Σιμάο έρχεται στην Αθήνα για να κουβεντιάσει με την ΠΑΕ τα θέματα που αφορούν τον 24χρονο μέσο, αλλά και τις επαφές που έχει κάνει με ομάδες που δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Την Κυριακή ή το αργότερο Δευτέρα αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα ο μάνατζερ του Σιμάο, Έκτορ Περάλτα, ο οποίος σκοπεύει να συναντηθεί με στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να συζητήσουν τα θέματα που αφορούν στο συμβόλαιο του Μοζαμβικανού μέσου.

Ο εκπρόσωπος του 24χρονου άσου επιθυμεί να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι για την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο και κατόπιν να πάρει τις αποφάσεις του.

Ο παίκτης έχει διαμηνύσει ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς από το Τριφύλλι, ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά αφού επίσημη πρόταση δεν έχει στα χέρια του. Ωστόσο, ο ατζέντης του φέρεται να έχει κάνει κάποιες επαφές με ομάδες από την Βόρεια Ευρώπη και το Κατάρ, για τις οποίες θα ενημερώσει τον πελάτη του πριν παρθούν οριστικές αποφάσεις.

Επισημαίνεται πως το οικονομικό ζήτημα θα είναι το κύριο θέμα συζήτησης μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ αν δεν βρεθεί ικανοποιητική αγωνιστικά πρόταση για τον Σιμάο από σύλλογο της Ευρώπης, τότε είναι πολύ πιθανό να τον δούμε την επόμενη σεζόν να αγωνίζεται στην Αραβική χώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα