Συσπείρωση και στήριξη θα ζητήσει ο Βρύζας

Συσπείρωση και στήριξη θα ζητήσει ο Βρύζας

Απόστολος Παγώνης
Συσπείρωση και στήριξη θα ζητήσει ο Βρύζας

bet365

Ο Ζήσης Βρύζας αποφάσισε να προχωρήσει σε προγραμματικές δηλώσεις ζητώντας από τον φιλάθλους συσπείρωση γύρω από την ομάδα και στήριξη λόγω διαρκείας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να παραθέσει συνέντευξη Τύπου προκειμένου να μιλήσει για μια ακόμα φορά για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που έχει το σωματείο ενόψει μάλιστα και της αδειοδότησης του Ιουνίου. Ο Βρύζας θα ζητήσει από τους φιλάθλους της ομάδας να συσπειρωθούν γύρω από την ομάδα προκειμένου να μπει δυνατά στην διαδικασία των πλεί οφ.

Επίσης θα καλέσει για μια ακόμα φορά τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας για τους αγώνες των πλεί οφ. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει ανάγκη από ρευστό καθώς η χρονιά ολοκληρώνεται και θα πρέπει να καλυφθούν υποχρεώσεις όπως είναι τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ χρειάζεται αυτή την στιγμή όσο τίποτα άλλο τον κόσμος στο πλευρό της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα