«Ολυμπιακός και... Μπουντεσλίγκα»

«Ολυμπιακός και... Μπουντεσλίγκα»

«Ολυμπιακός και... Μπουντεσλίγκα»

bet365

Η μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού ολοένα μεγαλώνει και σε αυτή βρίσκεται ο Σεμίρ Στίλιτς της Λεζχ Πόζναν. Ο Βόσνιος μέσος μιλά για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών και το μέλλον του.

Το όνομά του παίζει δυνατά τον τελευταίο καιρό για τον Ολυμπιακό, οι Πολωνοί τον στέλνουν στο Λιμάνι, ενώ τα σενάρια κάνουν λόγο πως οι Πειραιώτες έχουν παρακολουθήσει τον Σεμίρ Στίλιτς αρκετές φορές τόσο με την Εθνική Βοσνίας όσο και με τη Λεχ Πόζναν έχοντας αποκομίσει θετικές εντυπώσεις. Ο 24χρονος μέσος είναι το πρόσωπο των ημερών στην πατρίδα του, μιας και το μέλλον του δεν θα είναι την επόμενη χρονιά στην Πολωνία.
Ο Στίλιτς μίλησε σε μέσα της Βοσνίας και τόνισε για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. «Έχω ακούσει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση. Υπάρχουν ομάδες που με έχουν παρακολουθήσει και είναι τιμητικό για μένα αν ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός. Είναι μεγάλο κλαμπ και κίνητρο για μένα το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, συμμετέχει διαρκώς στην Ευρώπη και είναι μια ενδιαφέρουσα προοπτική. Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν και άλλες ομάδες από τη Μπουντεσλίγκα. Το μέλλον θα δείξει και πιστεύω πως σύντομα θα γνωρίζω τι θα γίνει...» τόνισε ο Στίλιτς.

Ο Βόσνιος είναι στη λίστα του Ολυμπιακού, ωστόσο το γεγονός πως τρεις ομάδες της Μπουντεσλίγκα έχουν κάνει ήδη κρούση, ενώ και ο ίδιος φέρεται να προτιμά την Γερμανία λόγω οικογένειας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα