Ούτε... 18αδα ο Άρης

Ούτε... 18αδα ο Άρης

Γιώργος Φραδελάκης
Ούτε... 18αδα ο Άρης

bet365

Ενός κακού μύρια έπονται και στον Άρη δεν έφτανε μόνο η πολύ βαριά ήττα απ' τον Παναιτωλικό στ0 Αγρίνιο, αλλά ενόψει Κέρκυρας έχει βγει και στο... κυνήγι παικτών για να βγάλει αποστολή.

Το κλίμα στους «κίτρινους» δεδομένα δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερο αυτή την στιγμή. Την ίδια μέρα που ανακοινώθηκε απ' την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ ότι οριστική ισχύς της βαριάς καμπάνας για τα γεγονότα στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, έρχεται και η συντριβή με 5-1 και μάλιστα απ' μια ομάδα που είχε ελάχιστες πιθανότητες για παραμονή στην κατηγορία.

Όπως είναι φυσικά στις τάξεις του Άρη υπάρχει μεγάλη απογοήτευση και το έργο μάλιστα του Μανουέλ Μασάδο, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Κέρκυρα, αφού τα προβλήματα απουσιών είναι πολλά και σημαντικά. Σίγουρα απόντες απ' το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι οι Νέτο, Φατί, Σνκαρέ, Καπετάνος και Καζναφέρης που είναι τιμωρημένοι.

Από εκεί και πέρα το «παρών» επειδή δεν θα δώσουν ο Παπαστεριανός που είναι ακόμα ανέτοιμος και ο τραυματίας Ντίκο, την ίδια στιγμή που αρκετά σοβαρή είναι και η πιθανότητα να μην προλάβουν ούτε οι Καστίγιο και Τσουκάνης, που δεν αγωνίστηκαν ούτε απέναντι στον Παναιτωλικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα