Χωρίς Έτο-Σταφυλίδη στην Λειβαδιά

Γιώργος Φραδελάκης
Χωρίς Έτο-Σταφυλίδη στην Λειβαδιά

bet365

Τις υπηρεσίες του Κώστα Σταφυλίδη και του Αραούχο Έτο που συμπλήρωσαν κάρτες θα στερηθεί ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Λεβαδιεακό, ώστε να πάει γεμάτος στα πλέι οφ.

Τόσο ο Βραζιλιάνος, όσο και νεαρός αμυντικός δέχτηκαν κάρτα στην χθεσινή νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» απέναντι στην Δόξα Δράμας, συμπληρώνοντας αμφότεροι τέσσερις κίτρινες. Αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να δηλωθούν για να εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής σ' ένα απ' τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του, κάτι που τελικά θα γίνει στο ματς της Λειβαδιάς.

Ο λόγος δεν είναι άλλος απ' το ότι ο Λάζλο Μπόλονι θέλει να μπει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, με δυνατόν πιο γεμάτη την φαρέτρα του, ώστε να διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες την 1η θέση, που θα οδηγήσει και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Απέναντι στον Λεβαδειακό παράλληλα, το «παρών» δεν θα δώσει ούτε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ωστόσο επιστρέφουν οι Λαζάρ και Φωτάκης.

Την ίδια στιγμή πάντως στο όριο, δηλαδή στις τρεις κίτρινες κάρτες βρίσκονται οι Σνάουτσνερ, Μπαλάφας και Κρέσιτς, γεγονός που συνεπάγεται πως θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, αφού με ακόμα μία θα χάσουν κάποιο απ' τα ματς των πλέι οφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα