Θέλει Μπόκα ο Βάργκας

Θέλει Μπόκα ο Βάργκας

Gazzetta team
Θέλει Μπόκα ο Βάργκας

bet365

Την επιθυμία να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Μπόκα Τζούνιορς εξέφρασε ο Φαμπιάν Βάργκας. Ο Κολομβιανός άσος της ΑΕΚ τόνισε ότι το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο και ο ίδιος είναι ελεύθερος να ακούσει τις όποιες προσφορές.

«Πουθενά στον κόσμο δεν είναι σαν την Μπόκα. Ο κόσμος ζει με έναν ξεχωριστό τρόπο το ποδόσφαιρο στο ‘Μπομπονέρα’. Παρακολουθώ τα παιχνίδια της ομάδας, όταν μου το επιτρέπει το πρόγραμμα της ομάδας μου. Πιστεύω πως η Μπόκα έχει πολύ καλή ομάδα και ο Φαλκιόνι βελτιώνει συνεχώς την εικόνα της.

Κάθε παίκτης που έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας αυτής κι έχει αποχωρήσει ονειρεύεται κάποια στιγμή να επιστρέψει σε αυτή. Ο κόσμος της Μπόκα είναι αξέχαστος. Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι τις 30 Ιουνίου, αλλά ολοκληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας στις 19 Μαΐου. Μετά θα είμαι ελεύθερος για να ακούσω προσφορές και να εξετάσω όλες τις πιθανότητες», τόνισε ο Κολομβιανός άσος στην ραδιοφωνική εκπομπή «Somos Boca»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα