Λαζαρίδης: «Καθόλου σωστό...»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο αρχηγός του Άρη Νίκος Λαζαρίδης, μίλησε για την απόφαση της ΕΠΟ να βγάλει την καταδικαστική απόφαση για το ματς με τον Αστέρα μισή ώρα πριν το ματς με τον Παναιτωλικό και τόνισε ότι ήταν φυσικό να επηρεαστεί η ομάδα.
«Δεν είναι καθόλου σωστό να μαθαίνουμε την απόφαση μισή ώρα πριν το παιχνίδι και μάλιστα όταν πρόκειται για μια καταδικαστική απόφαση για τον Άρη», είπε αρχικά ο Λαζαρίδης για να προσθέσει:
«Ηταν φυσιολογικό να επηρεαστούμε χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί, δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Αναπόφευκτα όμως οι ποδοσφαιριστές επηρεάζονται όταν χάνεται στα χαρτιά ο στόχος μιας ολόκληρης χρονιάς».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
