Αδύνατος ο ορισμός Δ.Σ. (pics)!

Αδύνατος ο ορισμός Δ.Σ. (pics)!

Νίκος Αθανασίου
Αδύνατος ο ορισμός Δ.Σ. (pics)!

bet365

Μόνο με την παρουσία του Γιάννη Βαρδινογιάννη θα μπορούσε να οριστεί Δ.Σ. στον Παναθηναϊκό βάσει ενός όρου στο καταστατικό της εταιρείας, κάτι που αποδεικνύουν και τα... χαρτιά!

Η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού είχε πολλά... θέματα αν και το κύριο ήταν η σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου. Σύμφωνα με όσα ακούγονταν πριν ξεκινήσει η Γ.Σ., βάσει ενός όρου στο καταστατικό της εταιρείας που είχε υπογραφεί θα μπορούσε ακόμα και το 20% των μετόχων να ορίσει Δ.Σ. (ο καθένας με το ποσοστό του), όμως, όπως αποδεικνύεται αυτό δεν ισχύει.

Συγκεκριμένα αναφερόταν πως: «όταν ένας μέτοχος αποκτά δικαίωμα διορισμού μελών στο Δ.Σ., δεν δικαιούται να συμμετάσχει στη διαδικασία ορισμού άλλων μελών». Κάτι που σημαίνει πως μόνο με την παρουσία του Γιάννη Βαρδινογιάννη θα μπορούσε να οριστεί Διοικητικό Συμβούλιο στον Παναθηναϊκό και όχι μόνο με τους Βγενόπουλο και Ερασιτέχνη που ξεπερνούσαν το 20%!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα