Να σπάσει την κακοδαιμονία

Να σπάσει την κακοδαιμονία

Gazzetta team
Να σπάσει την κακοδαιμονία

bet365

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει σήμερα την πρώτη του νίκη στην Τούμπα έπειτα από 89 ημέρες, ενώ μετράει στην έδρα του πέντε ήττες στα τελευταία έξι ματς.

Ούτε λίγο ούτε πολύ έχουν περάσει 89 ημέρες από την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την νίκη στην Τούμπα, και αυτό σκοπεύει να κάνει ο Δικέφαλος στην αποψινή αναμέτρηση με την αξιόμαχη Δόξα Δράμας.

Η τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ επικράτησε στην έδρα του ήταν με αντίπαλο τον Πανιώνιο στις 21 Ιανουαρίου, με σκορ 1-0, τέρμα που είχε πετύχει ο Αθανασιάδης. Εκείνο ήταν το 16ο ματς στην έδρα του, που μέχρι τότε μετρούσε 11 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα από τον Παναθηναϊκό με 1-3. Σχεδόν τρεις μήνες μετά, ο Δικέφαλος βρίσκεται εκτός Ευρώπης, εκτός Κυπέλλου, και στο πρωτάθλημα είναι στην τέταρτη θέση (αντί στην τρίτη που κυνηγούσε τους δύο πρωτοπόρους, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό).

Οι παραπάνω απώλειες οφείλονται σε μεγάλο βαθμό – αν όχι αποκλειστικά – στα αποτελέσματα στο γήπεδο της Τούμπας, την έδρα του ΠΑΟΚ η οποία ανέκαθεν αποτελούσε φόβητρο για κάθε αντίπαλο.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στα έξι τελευταία παιχνίδια μετράει μία ισοπαλία και πέντε ήττες, έχοντας σκοράρει μόλις τέσσερις φορές σε 570 αγωνιστικά λεπτά, δηλαδή μία φορά κάθε 143 λεπτά!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα