Τα «θέλω» του Μπόλονι με Δόξα

Απόστολος Παγώνης
Τα «θέλω» του Μπόλονι με Δόξα

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για τον αυριανό αγώνα με την Δόξα Δράμας στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας του, αλλά και στα θέλω του.

Ο προπονητής του Δικεφάλου με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι στάθηκε στην προετοιμασία της ομάδας του για την αναμέτρηση.
«Την εβδομάδα που πέρασε, λίγο ή πολύ όλοι όσοι ζουν εδώ έχουν μπει στο κλίμα του Πάσχα. Είναι κάτι που πρέπει να σεβαστούμε καθώς αυτή είναι η ζωή τους. Είναι μια από τις ελάχιστες φορές που τους δίνεται η ευκαιρία να περάσουν λίγο χρόνο με τις οικογένειές τους αφού την προσεχή Τετάρτη περιμένει ο αγώνας με τη Δόξα Δράμας. Θέλουμε τη νίκη, θέλουμε μια καλή εμφάνιση, θέλουμε να σκοράρουμε δίχως να δεχτούμε τέρμα. Η ξεκούραση διαρκεί δυο μέρες, όχι περισσότερο, επιστρέφουμε και προετοιμαζόμαστε πολύ σοβαρά για τον επικείμενο αγώνα».

Για το που δούλεψε περισσότερο η ομάδα του απάντησε:

«Μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη ... δε θα το έλεγα. Τη Μεγάλη Παρασκευή ρίξαμε λίγο περισσότερο το βάρος στη φυσική κατάσταση ενόψει της διακοπής του διημέρου για να διατηρήσουμε την απαιτούμενη φυσική κατάσταση για τη συνέχεια στη Λίγκα κι ελπίζουμε για τα πλέι οφ»

Σε ερώτηση για το αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο που δεν έχει να χάσει τίποτα, ο Μπόλονι απάντησε:

«Αν με ρωτάτε το αν προτιμώ να παίζουμε κόντρα σε ... ποιον .... στον Ολυμπιακό ένα σημαντικό αγώνα αντί με τη Δόξα Δράμας αναμφίβολα η απάντηση είναι η Δόξα Δράμας. Επίσης εξίσου δεδομένο είναι πως όλοι οι αγώνες ξεκινούν από το 0 - 0. Πρέπει να γνωρίζουμε και να διατηρούμε τις ισορροπίες και πρέπει να δουλεύουμε πολύ σοβαρά προς αυτήν την κατεύθυνση. Δε μου αρέσει να μιλώ για μικρό ή μεγάλο αντίπαλο, προτιμώ να μιλώ για μεγάλα ή για μικρά παιχνίδια, κάτι για το οποίο μπορείς να αποφανθείς μόνο μετά το τέλος τους κι όχι πριν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα