Κωστένογλου: «Δεν είμαι ευχαριστημένος»

Κωστένογλου: «Δεν είμαι ευχαριστημένος»

Gazzetta team
Κωστένογλου: «Δεν είμαι ευχαριστημένος»

bet365

Η πορεία της ΑΕΚ στον β' γύρο του πρωταθλήματος μόνο καλή δεν είναι, με τον Νίκο Κωστένογλου να το παραδέχεται σε δηλώσεις του ενώ αναφέρθηκε και στους πιτσιρικάδες.

Μιλώντας στη Nova ο προπονητής της Ένωσης είπε σχετικά με την παρουσία της ομάδας στον β' γύρο: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από την συγκομιδή βαθμών στον δεύτερο γύρο. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμη 5-6 βαθμούς και να είναι η εικόνα μας βαθμολογικά πολύ καλύτερη. Δεν έγινε σε κάποια ματς όπως με τον ΟΦΗ και τον Άρη που η ομάδα άξιζε να κερδίσει. Δεν αναφέρομαι σε ματς που είχαμε κακή εικόνα, είμαι αυστηρός και πρώτος λέω πάντα δεν παίξαμε καλά. Το ίδιο και στο 94’ με την Κέρκυρα… Αυτά τα τρία ματς μόνο θα ήταν για την ΑΕΚ συν 7 βαθμούς. Θα πρέπει όμως να αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα στο ποδόσφαιρο. Να έχουμε μια ρεαλιστική εικόνα. Έχουμε 46 βαθμούς, έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες πια να μπούμε στην πεντάδα. Δεν έχουμε όμως σταθεροποιήσει αυτήν την θέση μας. Αυτό έχουμε σκοπό τώρα. Μόλις γίνει αυτό θα δούμε μετά τι θα γίνει αν μπούμε στα πλέι οφ».

Η νίκη της ΑΕΚ επί του Ατρόμητου πληρώνει 2.00 στην sportingbet

Από εκεί και πέρα, ο Κωστένογλου μίλησε και για τους Κλωναρίδη, Μπουγαΐδη και Φούντα, τους οποίους έχει χρησιμοποιήσει: «Αν κρίνουμε ότι μέχρι τώρα δεν είχαμε δει κανέναν από τους νέους και αυτούς τους τελευταίους μήνες βλέπουμε έναν Κλωναρίδη να σταθεροποιείται στην 11αδα και να παρουσιάζει μια πολύ καλή εικόνα. Από εκεί και πέρα δώσαμε περισσότερες ευκαιρίες στον Μπουγαΐδη και στον Φούντα, επαναλαμβάνω όμως ότι όλα αυτά πρέπει να γίνουν με σωστό τρόπο και την κατάλληλη στιγμή. Πολλές φορές κρίνω ότι θα πρέπει να μην δώσω τόσες ευθύνες συγκεκριμένα στον Μπουγαΐδη, αλλά ήταν μια αναγκαστική επιλογή. Δεν θεωρώ ότι το δικό του λάθος στα Ιωάννινα έφταιξε στο να χάσουμε το παιχνίδι. Εξάλλου είναι ένα νεαρό παιδί και στο 85’ φαινόταν ήδη καταπονημένος και θεωρώ λάθος ότι μεταφέραμε εμείς την μπάλα προς αυτόν. Για αυτό και ίσως επηρεασμένος από την κατάσταση του έκανε το λάθος. Βέβαια όλοι πρέπει να διδάσκονται από τα λάθη τους και να προοδεύουν καθημερινά διότι βρισκόμαστε σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, η φανέλα είναι πολύ μεγάλη και θα πρέπει να έχουμε συναίσθηση των υπευθυνοτήτων μας στον αγωνιστικό χώρο».

Γερμανοί στο ΟΑΚΑ
Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο την Τετάρτη θα βρίσκονται και εκπρόσωποι από Κολωνία, Χέρτα Βερολίνου και Γκρόιτερ Φιρτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα