Κοιτάει «παραθυράκι»... Ευρώπης ο Αστέρας

Γιώργος Φραδελάκης
Κοιτάει «παραθυράκι»... Ευρώπης ο Αστέρας

bet365

Την περίπτωση να βγουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δια της... πλαγίας οδού εξετάζουν στον Αστέρα Τρίπολης, περιμένοντας το «δώρο» απ' την UEFA.

To θέμα που έχει προκύψει σχετικά με τους ελλιπείς φακέλους που κατατέθηκαν στην ΕΠΟ, κάθε άλλο παρά αδιάφορους φαίνεται πως αφήνει τους Αρκάδες. Ο λόγος δεν είναι άλλος απ' το γεγονός πως σε περίπτωση που κάποια ομάδα απ' αυτές που βρίσκονται εντός των θέσεων των πλέι οφ, δεν πληροί τις προϋποθέσεις της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και «κοπεί» απ' την UEFA, τότε μπορεί να επωφεληθεί ο 6ος του βαθμολογικού πίνακα.

Το «καμπανάκι» φυσικά χτυπάει κυρίως για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, που δείχνουν ν' αντιμετωπίζουν και τα σοβαρότερα προβλήματα, κάτι που ενδεχομένως μπορεί να προσφέρει -έστω και διά της νομικής οδού- ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο» στον Αστέρα Τρίπολης. Βέβαια για να μπορούν να τρέφουν τις όποιες ελπίδες τους οι άνθρωποι του Αστέρα, θα πρέπει η ομάδα της Τρίπολης να καταλάβει κιόλας την 6η θέση, γεγονός που θα θεωρούνταν δεδομένο, πριν την ανατροπή της απόφασης που μηδένιζε τον Άρη στο μεταξύ τους παιχνίδι και παράλληλα του αφαιρούσε τρεις βαθμούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα