Μανωλάς: «Είναι όλα σενάρια...»

Μανωλάς: «Είναι όλα σενάρια...»

Gazzetta team
Μανωλάς: «Είναι όλα σενάρια...»

bet365

Ο Κώστας Μανωλάς τόνισε ότι είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ΑΕΚ και ξεκαθάρισε ότι πέραν της πρότασης από την Ντνιέπρ, κανένα άλλο σενάριο για το μέλλον του δεν ήταν αληθινό.

Ο νεαρός αμυντικός της Ένωσης, με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να φεύγει και τα ονόματα των ομάδων που ακούστηκαν, ενώ στάθηκε και στη μάχη των πλέι οφ που έρχονται.
«Πέρα από το "σίριαλ" που έγινε με τη μεταγραφή μου πριν λίγο καιρό εγώ είμαι ήρεμος και όταν μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος για να βοηθήσω την ομάδα μου. Τώρα έμεινα δυο αγωνιστικές έξω λόγω καρτών, ξεκουράστηκα και πιστεύω ότι θα παρουσιαστώ ακόμα καλύτερος στη συνέχεια για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της κατάληψης της δεύτερης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δε διαβάζω πλέον τι γράφεται, γιατί κάθε μέρα γράφεται κάτι για μια διαφορετική ομάδα. Έχω πάει στη Ρόμα, έχω πάει στη Μαρσέϊγ, έχω πάει παντού. Μόνο για τη Ντνιέπρ ήταν αλήθεια. Ακόμα και απ' την Έβερτον ποτέ δεν είχα πρόταση στα χέρια μου. Ο Τύπος όμως ξέρετε, πάντα γράφει για να διαβάζει ο κόσμος», είπε αρχικά ο Μανωλάς και πρόσθεσε, για τα πλέι οφ:
"Και οι τέσσερις ομάδες που παίζουν στα πλέϊ οφ είναι πάρα πολύ καλές. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ομάδα και έχει μια δυνατή έδρα. Ο Παναθηναϊκός έχει βάθος και πολύ έμπειρους παίκτες, ενώ ο Ατρόμητος μπαίνει για πρώτη φορά στα πλέϊ οφ. Πιστεύω ότι το Τσάμπιονς Λιγκ θα παιχθεί μεταξύ της ΑΕΚ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Δεν πιστεύω ότι ο Ατρόμητος έχει πολλές πιθανότητες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα