Πάσχα στο γήπεδο για Εργοτέλη

Νίκος Τσιώκος
Πάσχα στο γήπεδο για Εργοτέλη

bet365

Στο γήπεδο έκαναν Πάσχα οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, καθώς έκαναν κανονικά προπόνηση το πρωί, με τους Δάρλα και Λεάλ να ακολουθούν μέρος του προγράμματος δίχως να αισθανθούν κάποια ενόχληση.

Ο Εργοτέλης μάχεται για την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ, την οποία δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα, και οι κρητικοί έκαναν Πάσχα στο γήπεδο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε μια προπόνηση το πρωί στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου.

Ένα μέρος αυτής ακολούθησαν και οι Φίλιππος Δάρλας, Σέρχιο Λεάλ χωρίς να αισθανθούν ενοχλήσεις. Έτσι, την τελευταία στιγμή θα κριθεί αν θα βρίσκονται αμφότεροι στη διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό.

Όσον αφορά την προπόνηση, περιείχε ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής τακτικής. Τέλος, νέα προπόνηση θα γίνει αύριο το απόγευμα (18:00) στο Παγκρήτιο, με την οποία θα συνεχιστεί η προετοιμασία της ομάδας του Ηρακλείου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα