Έμφαση στην τακτική στον Πανιώνιο

Δημήτρης Τομαράς
Έμφαση στην τακτική στον Πανιώνιο

bet365

Με ζητήματα τακτικής ασχολήθηκε πολύ ο Άκης Μάντζιος στην προπόνηση της ομάδας του Πανιωνίου το Μεγάλο Σάββατο.

Με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του 'Απήλιον' συνεχίστηκε το Μεγάλη Σάββατο η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο την Ξάνθη. Ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του, έριξαν το βάρος τους στην φυσική κατάσταση των παικτών και στις ασκήσεις τακτικής, προκειμένου να διορθώσουν κάποια πράγματα που έχουν εντοπίσει στον συγκεκριμένο τομέα.

Όσον αφορά τους Ρόκα, Ρόβα, οι δύο παίκτες έκαναν το δικό τους πρόγραμμα αρχικά και στη συνέχεια πήραν μέρος σε κομμάτια του κανονικού προγράμματος. Η πορεία της υγείας τους κρίνεται ικανοποιητική, αν και για την συμμετοχή τους στον αγώνα με την ακριτική ομάδα, θα αποφασίσουν από κοινού μέσα στις προσεχείς μέρες το τεχνικό και το ιατρικό επιτελείο.
Οι παίκτες του Πανιωνίου θα προπονηθούν την Κυριακή του Πάσχα στις 10 το πρωί ενώ την Δευτέρα του Πάσχα η προπόνηση θα γίνει στις 11 το πρωί. Την Τρίτη η τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι θα γίνει στην Νέα Σμύρνη στις 6 το απόγευμα και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν τα ονόματα των παικτών που θα απαρτίζουν την αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα