Πανιώνιος: Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, άσκησε έφεση

Newsroom
Το γήπεδο του Πανιωνίου

bet365

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στον Πανιώνιο για όσα έγιναν πριν το παιχνίδι με αντίπαλο την Προοδευτική. Άσκησαν έφεση οι «κυανέρυθροι».

Οι «κυανέρυθροι» τιμωρήθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για επεισόδια που είχαν συμβεί πριν από την αναμέτρηση με την Προοδευτική.

Ο Πανιώνιος από την πλευρά του ενημέρωσε πως ασκήθηκε έφεση: «Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό μας πως σχετικά με την απόφαση της τιμωρίας των δυο αγωνιστικών χωρίς θεατές που επιβλήθηκε στην ομάδα μας έχει ήδη κατατεθεί έφεση από πλευράς μας η οποία και αναμένεται να εκδικαστεί την επόμενη βδομάδα. Ως εκ τούτου οι επόμενες -και τελευταίες- δυο εντός έδρας αναμετρήσεις μας θα διεξαχθούν κανονικά με την παρουσία θεατών».

Η απόφαση:

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.1) Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Πανιώνιος» τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ και β) ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές. (αγώνας της 21.01.2024, Πανιώνιος-Προοδευτική Νεολαία, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας).

@Photo credits: INTIME
 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα