Κούγιας: «Εχει δίκιο ο Αρης»

Κούγιας: «Εχει δίκιο ο Αρης»

Gazzetta team
Κούγιας: «Εχει δίκιο ο Αρης»

bet365

Ηταν σωστή η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League για τη συνέχιση του αγώνα Αρη - Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια.

Το «Goal» επικοινώνησε με τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, ο οποίος έχει μεγάλη πείρα από τέτοιες υποθέσεις: «Η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος ήταν σωστή. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Οι κανονισμοί αυτό λένε και το παιχνίδι πρέπει να συνεχιστεί. Ο Αρης έχει το δίκιο με το μέρος του». Σε ό,τι αφορά την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ, Παναγιώτη Καρρά, σε βάρος της απόφασης του πρωτοβάθμιου οργάνου της Super League; «Ακουσα ότι η υπόθεση θα εξεταστεί την Τετάρτη από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο, γιατί δεν έχω διαβάσει το δικόγραφο. Επαναλαμβάνω, όμως, ότι η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League ήταν δίκαιη και σωστή».

Πλήρης φάκελος

Οι άνθρωποι του Αρη ετοιμάζονται για τη διπλή «μάχη» της Τετάρτης, καθώς εκτός από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι προγραμματισμένη και η εκδίκαση στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ της έφεσης που κατέθεσε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Οι άνθρωποι των «κίτρινων» ετοιμάζονται και πάλι να καταθέσουν πλήρη φάκελο υπεράσπισης, όπου και θα συμπεριλαμβάνονται όλα τα στοιχεία (όπως οι ιατρικές γνωματεύσεις του γιατρού του αγώνα αλλά και του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης για τη Χρυσούλα Κουρομπύλια).

Οι διοικούντες την ΠΑΕ εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τη θετική έκβαση της υπόθεσης για τον Αρη. Οπως, μάλιστα, ξεκαθάρισε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης: «Εχουμε εμπιστοσύνη στη συγκεκριμένη επιτροπή της ΕΠΟ. Αποτελείται από δικαστές, οι οποίοι κρίνουν βάσει των κανονισμών και των στοιχείων που υπάρχουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα