Μονόδρομος ο Ντέμης!

Μονόδρομος ο Ντέμης!

Gazzetta team
Μονόδρομος ο Ντέμης!

bet365

Kλειστά τα χαρτιά του κρατά ο Ντέμης Νικολαϊδης σχετικά με τα διοικητικά της ΑΕΚ. Πάντως η λύση του είναι μονόδρομος, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται και χρεοκοπία!

Η ανάληψη της ηγεσίας από τον Νικολαΐδη φαντάζει μονόδρομος. Ισως μάλιστα στη σημερινή συγκυρία να δείχνει ακόμα πιο επιτακτική από ποτέ, καθώς στον ορίζοντα δεν υπάρχει άλλος που να κινείται για να βρεθεί λύση. Και αυτό είναι κάτι που αυξάνει στα ύψη τις προσδοκίες από τον Ντέμη. Ολοι περιμένουν από αυτόν να αναλάβει πρωτοβουλίες, όλοι τον αναδεικνύουν ως μοναδική πιθανότητα για να βγει ο σύλλογος από το αδιέξοδο.

Ο Ντέμης, όμως, όπως γράφει το Goalnews, κρατά συνεχώς πολύ χαμηλά την... μπάλα. Αντιλαμβανόμενος πόσο μεγάλη είναι η προσδοκία του κόσμου, θέλει να είναι απόλυτα βέβαιος πριν εκδηλώσει την κίνησή του.

Συνομιλητές του Νικολαΐδη τόνιζαν πως είναι λάθος να καλλιεργείται υπέρμετρη σιγουριά για την επιστροφή του. Επισήμαναν μάλιστα πως, αν η κατάσταση κριθεί πως δεν είναι βιώσιμη, όσο έντονο κι αν είναι το συναισθηματικό δέσιμο του Ντέμη με την ΑΕΚ, θα αναλάβει να ενημερώσει τον κόσμο για την κατάσταση, που μπορεί να περιλαμβάνει τραγικές συνέπειες για την ομάδα.

Το σενάριο της πτώχευσης

Με δεδομένες τις πολλές και σημαντικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι "κιτρινόμαυροι" στην τιθάσευση των υποχρεώσεων της ΠΑΕ, αρχίζει να ακούγεται ολοένα και πιο δυνατά η προοπτική της πτώχευσης. Κάτι που αποτελεί το ύστατο σενάριο, αλλά μια πραγματικότητα που μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή της ΑΕΚ.

Στον ίδιο παρονομαστή

Αλλωστε, το ίδιο σκηνικό είχε επαναληφθεί το 2004. Και τότε υπήρχε έντονη κουβέντα για υποβιβασμό της ομάδας στη Δ' Εθνική. Ο Νικολαΐδης είχε εμφανιστεί σε κάποια στιγμή της αρχικής παρουσίας του στην Ενωση να συζητά αυτό το ενδεχόμενο, αλλά υπό τις αντιδράσεις του κόσμου είχε αποφασίσει να συνεχίσει: "Χωρίς να ακούσω από κανέναν απαίτηση για μεταγραφές και τίτλους" όπως είχε πει χαρακτηριστικά σε συγκεντρωση.

Θέμα στήριξης

Ετσι κι αλλιώς, κάθε προσπάθεια του Νικολαΐδη είναι συνυφασμένη με τον κόσμο και τη στήριξη που θα προσφέρει. Για τον Ντέμη είναι αναγκαίο να υπάρξει ξανά βάση 20.000 φίλων της ΑΕΚ που θα παίρνουν διαρκείας και θα προσφέρουν δυναμική στον σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα