Πένθος στον Αρη

Πένθος στον Αρη

Gazzetta team
Πένθος στον Αρη

bet365

Σε ηλικία 58 ετών έφυγε από την ζωή ο Στέφανος Γιώρης υπεύθυνος τα τελευταία χρόνια της ομάδας Νέων και όλων των τμημάτων υποδομής του Αρη που ουσιαστικά αναμόρφωσε.

Ο εκλιπών υπέκυψε μετά από μάχη με την επάρατο νόσο και η κηδεία του θα γίνει αύριο Μεγάλο Σάββατο στις 12:00 στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Για την απώλεια του εργάτη αυτού του ποδοσφαίρου η ΠΑΕ Αρης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής: "Πιο φτωχή είναι από σήμερα η οικογένεια του Αρη. Ένας μεγάλος Αρειανός δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας. Ο Στέφανος Γιώρης, πλέον θα παρακολουθεί τον αγαπημένο του Αρη από τον Παράδεισο καθώς νικήθηκε από την επάρατο νόσο. Η ψυχή των τμημάτων υποδομής του Αρη, τα τελευταία χρόνια, ο άνθρωπος που αναμόρφωσε την Κ20 και την Κ17 έφυγε από την ζωή τόσο πρόωρα και άδικα. Πρώτη φορά έχασε... μάχη ο Στέφανος".

Για τον θάνατο του Στέφανου Γιώρη εξέφρασαν συλλυπητήρια στους οικείους του οι διοικούντες της οικογένειας του Αρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα