Η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ

Η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ

Μάκης Σταθάτος
Η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ

bet365

Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φοράει από την επόμενη σεζόν ο νεαρός ποδοσφαιριστής Μιχάλης Τσαμουρλίδης, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr.

Ο 20χρονος μπακ της Γλυφάδας που ξεκίνησε στις ακαδημίες της ΑΕΚ, το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την «Ένωση» και πλέον είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή. Οι δύο πλευρές έχουν δώσει ήδη τα χέρια και η μεταγραφή του ελπιδοφόρου παίκτη θεωρείται τελειωμένη.

Ο Τσαμουρλίδης μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στην αριστερή πτέρυγα της ΑΕΚ, στην οποία υπάρχουν ήδη οι Καράμπελας και Εγγλέζου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης του ΑΟ Γλυφάδας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League 2 αυτή την περίοδο βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα