Φατί: «Πιθανό να φύγω»
Ο μέσος του Άρη ταξίδεψε χθες για την Γαλλία, ωστόσο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» έγινε αντιληπτός απ' τους φίλους της ομάδας του. Η ανησυχία που υπάρχει εξάλλου στις τάξεις των «κιτρίνων» για το μέλλον του συλλόγου είναι έκδηλη κι έτσι δεν θα μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν για το αν θα συνεχίσει να φοράρει την κίτρινη φανέλα.
Ο Σενεγαλέζος (με γαλλικό διαβατήριο) φέρεται να δήλωσε πως: «Περάσαμε δύσκολη χρονιά στο οικονομικό. Τα πράγματα δεν έχουν τακτοποιηθεί ακόμη, όπως θα θέλαμε, περιμένουμε να γίνει».
Για να συμπληρώσει στην συνέχεια ότι: «Το συμβόλαιό μου είναι υψηλό. Με τα σημερινά δεδομένα, δύσκολα θα μείνω στην ομάδα. Δέθηκα μαζί της, αγαπώ τον Άρη αλλά κάποια πράγματα μας ξεπερνάνε. Το πιο πιθανό είναι να φύγω».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
