Η μέρα που άλλαξε τον Παναθηναϊκό! (vids+pics)

Η μέρα που άλλαξε τον Παναθηναϊκό! (vids+pics)

Gazzetta team
Η μέρα που άλλαξε τον Παναθηναϊκό! (vids+pics)

bet365

Σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια, περισσότεροι από 30.000 φίλοι του Παναθηναϊκού, οργάνωσαν συλλαλητήριο κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Το gazzetta.gr θυμίζει τι έγινε τότε!


Το πεδίο του Άρεως κατακλύστηκε από νωρίς από χιλιάδες αγανακτισμένους οπαδούς, στο μεγαλύτερο συλλαλητήριο οπαδών που έχει γίνει ποτέ. Ηταν 13 Απριλίου 2008, τότε που άλλαξε η ιστορία του Παναθηναϊκού.

Ανθρωποι όλων των ηλικιών και των δύο φύλων διαδήλωσαν ειρηνικά και με συνθήματα και πανό ζητούσαν από τον ίδιο τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και την οικογένεια του να αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό. Εκεί ήταν και παλαίμαχοι άσοι, όπως ο Ζαχαρίας Πιτυχούτης, ο Φραγκίσκος Σούρπης και ο Τάκης Λουκανίδης. Μετά το Πέδίο του Αρεως έγινε πορεία στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, μέχρι το γήπεδο του «τριφυλλιού».

Υστερα από αυτό το εκπληκτικό συλλαλητήριο, οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη άνοιξε την ΠΑΕ, για πρώτη φορά, σε νέους επενδυτές και μπήκαν οι αδερφοί Γιαννκόπουλοι, ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο Νικόλας Πατέρας, αλλά και άλλοι μέτοχοι. Ο Παναθηναϊκός ισχυροποιήθηκε με σπουδαίους πάικτες, όπως ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο Σεμπάστιαν Λέτο και έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ, το 2010.

Δυστυχώς το πείραμα της πολυμετοχικότητας τελικά δεν πέτυχε και πλέον έφτασε ο Παναθηναϊκός, τέσσερα χρόνια μετά, να βιώνει τη μεγαλύτερη οικονομική και διοικητική κρίση στην ιστορία του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα