Μίνι επέμβαση ο Λέτο

Μίνι επέμβαση ο Λέτο

Μίνι επέμβαση ο Λέτο

bet365

Σε μια μικρή επέμβαση στο γόνατο υποβλήθηκε ο Σεμπάστιαν Λέτο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, η οποία δεν έχει να κάνει με το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Ο Αργεντινός άσος του «τριφυλλιού» αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι με αποτέλεσμα να κάνει έναν καθαρισμό στο γόνατο. Το πρόβλημα αυτό πάντως, δεν συνδέεται με αυτό που αντιμετωπίζει στον χόνδρο και τον έχει αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τόσο μεγάλο διάστημα.

Από εκεί και πέρα, ο Λέτο επισήμαινε πως δεν νιώθει ενοχλήσεις μετά τη συγκεκριμένη επέμβαση, ωστόσο εξέφραζε την ανησυχία του για το μέλλον. «Αν μπω τελικά στο χειρουργείο μπορεί να μείνω εκτός και πάνω από έξι μήνες!», ήταν τα λόγια του. Η οριστική απόφαση για το αν θα μπει τελικά στο χειρουργείο θα παρθεί σε δύο μήνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα