Ναβάρο: «Να μείνω στη Τρίπολη»

Gazzetta team
Ναβάρο: «Να μείνω στη Τρίπολη»

bet365

Ο Τσίμο Ναβάρο πιστεύει πως ο Αστέρας θα τα βρει με την Βαλένθια και θα παραμείνει τη νέα χρονιά στη Τρίπολη.

Μερικά αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Ισπανός άσος του Αστέρα Τρίπολης στην εφημερίδα «Sportday»...

Για το αν θα μείνει στην Τρίπολη: «Ο στόχος μου είναι να μείνω εδώ, είμαι ευχαριστημένος, αλλά όλα τα θέματα είναι προς διαπραγμάτευση. Είμαι δανεικός από την Βαλένθια, αλλά το πιο νορμάλ είναι ότι θα συνεχίσω εδώ. Εξαρτάται από τις διαπραγματεύσεις του Αστέρα με την Βαλένθια, υπάρχει όμως ήδη μία πρώτη συμφωνία. Το ποιο πιθανό είναι ότι θα παραμείνω».

Για την πορεία του Αστέρα: «Στη τελική φάση του πρωταθλήματος είμαι πολύ ευχαριστημένος, γιατί κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα μου και να εξελιχθώ και εγώ σαν ποδοσφαιριστής. Η ομάδα έκανε ένα καλό φινάλε και θα πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό. Το που θα φτάσει δεν το ξέρουμε».

Για την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα: «Πάντα λέω ότι ο πρωταθλητής είναι η καλύτερη ομάδα. Ο Ολυμπιακός».

Για τον Βαλβέρδε: «Είναι ένας μεγάλος προπονητής και ο καλύτερος στην Ελλάδα. Βέβαια έχει ένα ποιοτικό ρόστερ και πήρε το πρωτάθλημα δικαιωματικά»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα